Stokkoya Logo

Søkeresultat:

17.08: Erlend Ropstad solo 

Erlend fra Vennesla har vært på besøk hos oss før, men siden sist har han sanket flere fans, mer heder og ære. Ropstad har flere ganger vært nominert til Spellemannprisen, anmelderne elsker ham og konsertene er alltid en uforglemmelig opplevelse!

Erlend Ropstad avsluttet 2016, hans beste konsert-år til nå, med å spille for 5000 personer på Øya, samt opptreden på Kilden Konserthus i Kristiansand og strømløst på Rockefeller. Dette var et år hvor han faktisk ikke ga ut et album, slik han har gjort hvert år den siste tiden. 

I 2017 er det blanke ark, mange nye låter, soloturné fra Longyearbyen til Sørlandet og ny plate mot slutten av året. Erlend Ropstad har blitt en av landets mest særegne låtskrivere og tekstforfattere, og får stadig et større publikum. Ropstad lager urolige viser som lett beveger lytteren, og er en kritikerrost publikumsyndling. 

"Erlend Ropstad gir menn med langt hår og skjegg og formidlingsangst et nødvendig ansikt" - VG

Velkommen til Strandbaren torsdag 17.august 

CC via nett: 275,-  Se billettlink.

CC i døra: 300,- 

31.08: Amund Maarud solo 

Amund Maarud er mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris 2016 og Tono´s Edvardpris 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Maarud har turnert i Europa, USA, Russland, Kambodsja og Sør Korea gjennom sin snart 20 år lange karriere.

Nå har han bestemt seg for å gjøre det sjøl, helt alene. Og han leverer konserter som gjør stort inntrykk på publikum. Å høre Amund Maarud solo er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når mannen fra Skogbygda går i ett med gitaren og gir alt. Kun ved hjelp av en trampeboks og en haug med ulike gitarer spiller Maarud store deler av sin egen katalog fra debuten «Ripped, Stripped and Sotthern Fried» (2003) til «Volt» (2015). I tillegg er han innom både John Lee Hooker og Nirvana og egne tolkninger og melodier til Prøysens tekster.

Maarud har i tillegg tonesatt dikt av Rolf Jacobsen i forbindelse med albumutgivelsen og teaterstykket «Kjente Jeg Deg» med bl.a Toralv Maurstad og herfra kommer også låter i løpet av konserten. 

«Ingen synger blues som denne mannen i Norge» (Dagbladet)

«Amund Maarud er en tryllekunstner med gitaren, og spiller ikke bare noen soloer som tar pusten fra enhver tilhører, men greier også det kunststykke å krydre riff og mellomspill med henvisninger til andre låter på en måte det er bare å bøye seg dypt i støvet for.» (Driva.no)

Gled deg til å se en av Norges tøffeste live-artister i Strandbaren. 

CC på hoopla. 275,- Billettlink her. 

CC i døra: 300,- 

 

Båtuleie hos Stokkøy Marina 

Boatrent.no tilbyr nå utleie av 15-fots båter med 9,9 hk motor her på Stokkøya! Båtene ligger i Stokkøy Marina, og det finnes også hengere, så båtene kan fraktes andre steder. 


Ta kontakt med havnesjef Dagfinn Svenning på tlf: 45664599 

21.10: Bendik Brænne i Strandbaren 

Med det Spellemann-vinnende debutalbumet «How To Fake it In America», gikk Bendik Brænne fra å være en anerkjent studiomusiker, til å etablere seg som en av landets mest spennende nye soloartister. Albumet ble også nominert til Bendiksenprisen, og hadde flere singler listet på norsk radio. Oppfølgeren «Do You Know Who I Think I Am» ble også nominert til Spellemann året etter.

I høst kommer han med sitt tredje soloalbum, «The Last Great Country Swindle», og han tar i den anledning turen ut for å spille noen intime konserter rundt om i landet. Stemningsfullt og nedstrippet.

Konsertstart ca.22.00

Covercharge på nett: 220,- , trykk for bestilling her. 

Covercharge i døra: 250,-

 

 

 

 

no
Bestill
Spesialtilbud
0