Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Nå kan du booke bord både til lunsj og for en 3 - retters middag på kveldstid via https://strandbaren.dinesuperb.com.  

Merk at all bordreservasjon er innendørs. 

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. På grunn av begrenset kapasitet i restauranten kan vi ikke garantere bord. 

Frem til 27. september vil Strandbaren være åpen for bookinger av både lunsj og middag hver dag, samt take-away og drop-in på uteserveringen.

Uteserveringen være åpen fra 13.00 - 16.00, hvis været tillater det.

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra samme a la carte meny som på uteserveringen. Har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast treretters meny til kr. 570,- per pers.

Fra 28. september - 6. desember er det åpent i Strandbaren hver helg.

19.sept: Frode Fjellheim og Hildegunn Øiseth //Strandbaren 

Etter en magisk opplevelse på Myken i fjor, måtte vi invitere disse to utrolige verdensmusikerne til Stokkøya. Frode med sin dype joik, og Hildegunn med et helt utrolig trompetspill - på spesiallaget bukkehorn! 
Nå kommer de endelig, og gjett om vi gleder oss, og gjett om vi er glade for at vi får til en intimkonsert i Strandbaren igjen!
Kjøp billetter her. 

Hildegunn Øiseth og Frode Fjellheim er ofte opptatt med egne prosjekter på hver sin kant, i både inn - og utland. 

Men av og til opptrer de sammen og skaper en magisk stemning der ingrediensene er gamle urtradisjoner, moderne instrumenter og lyder, og en herlig formidling av sin egen særegne musikk.

Hildegunn spiller bukkehorn, neverlur og trompet, og måten hun gjør det på er helt unik. Med bakgrunn i både klassisk musikk, jazz og verdensmusikk har hun skapt sitt eget uttrykk som bergtar publikum. Det er vakkert, rått, inderlig og tar deg med på en herlig musikalsk reise.

Frode har sitt eget uttrykk der han gir begrepet joik en utvidet mening. Det er heftig, mye urkraft, nydelig og rett som det er litt humor. 

Hans musikalske uttrykk har fascinert mennesker over hele verden - inkludert filmskaperne i Disney som har brukt musikken hans i begge Frost-filmene.

NB: På grunn av begrensninger ifbm Covid - 19, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Vi oppfordrer til god håndhygiene, god avstand og at du holder deg hjemme om du er syk.

08.okt: Pizzabakekurs for barn og voksne//Bygdeboksen

Torsdag 08.oktober kl.13.00 ønsker vi barn og voksne velkommen til pizzabakekurs!

Vår italienske baker Nicola Meola vil lære deg å bake deilig italiensk pizza i Bygdeboksen. 

Kr. 295,- per pers inkl. lunsj + en drikke. 

Kurset tar ca 2-2,5 time og passer for barn fra 8 år og oppover.

Påmelding innen mandag 5.oktober til bakeri@bygda20.no . 

10.okt: Bokbad med Linn Skåber "Til ungdommen"//Bygdeboksen 

I 2018 utga Skåber boka "Til ungdommen", hvor hun har intervjuet ungdommer og spurt dem om livet, kviser, fred og savn. Om det å være litt barn og litt voksen. Hva er det beste med å være ungdom? Verste? Hva burde vært annerledes? Hvorfor er de voksne så kjipe? Hva er du redd for? Er å være ung idag er rett og slett krevende? Eller rett og slett for jævlig? 

"Det er ikke lett å være i en brytningstid (..) i en ommøblering. For sånn kan det faktisk føles å bli ungdom. Som om noen har ommøblert rommet ditt uten at du visste om det, uten at du bad om det"

"De voksne sier at man trenger ikke mange venner, det holder med den ene. Er det noen som har nummeret til Ene"

Vi møter Linn Skåber i samtale med Live Ovedie Langklopp Svenning og Anne B.Ragde. 

Dørene åpner 12.30, arrangementet starter 13.00.

Billetter til arrangementet kan du kjøpe her.

Det vil bli salg og signering av bøker etter bokbadet. 

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 80 billetter til dette arrangementet. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

10.okt: Bokbad med Linn Skåber "Til de voksne"//Bygdeboksen

Å være voksen betyr å slippe ungdomstidens kaos og stå støtt i seg selv. Men vet vi egentlig hvem vi er, og greier vi å beholde gleden over og nysgjerrigheten på livet? 

Linn Skåber har brukt sine egne og andres erfaringer til å skrive fiktive monologer - små historier - der hun forsøker å si noe om denne store delen av livet. Hun skriver om rynker og treningshysteri, om ensomhet, lyst og begjær, store og små bekymringer, samlivsbrudd, kjærlighet og lukter vi aldri glemmer.

I likhet med i Til Ungdommen er tekstene skrevet i en lett og morsom form, men i kjent Skåber-stil skinner alvoret igjennom. Boka kom ut nå i høst. 

Velkommen til bokbad med to fyrverkeri av noen damer; Anne B.Ragde og Linn Skåber! 

17.30 Dørene åpner

18.00 Anne B.Ragde bokbader Linn Skåber

Etter bokbadet vil det bli mulig å kjøpe signerte bøker.

20.00 Dørene stenger 

Billetter til arrangementet kan du få kjøpt her. 

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 80 billetter til dette arrangementet. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

02.-10.okt: Høstferieprogram 

Til Stokkøya i høstferien? 

 

Torsdag 08.10 kl.13.00:

Pizzabakekurs for barn og foreldre med vår italienske baker Nicola Meola i Bygdeboksen. Kr. 295,- per pers inkl lunsj + en drikke. Kurset tar ca 2-2,5 time og passer for barn fra 8 år og oppover.

Påmelding innen mandag 5.oktober til bakeri@bygda20.no . 

Torsdag 08.10 - lørdag 10.10.

Fosen Aktiv vil i samarbeid med oss ha utleie av elsykler disse tre dagene. Dette kan bestilles på forhånd til post@stokkoy.no/ tlf: 72534328. Elsyklene er nye av året, har god rekkevidde. Leiepris: 600,- nok per dag (10-17) inkl. hjelm. 

Fredag 09.10 kl.10.00: 

Guidet tur rundt Linesøya på elsykkel med Fosen Aktiv. Guide Andreas Dahl tar dere med på en flott tur rundt Linesøya. Kr.900,- per pers inkl lunsjpakke med drikke fra Stokkøy Bakeri. Påmelding innen mandag 5.oktober til post@stokkoy.no/tlf: 72534328. 

Lørdag 10.10 kl.12.30: 

Bokbad i Bygdeboksen, Linn Skåber, "Til Ungdommen", se eget event.

Lørdag 10.10 kl.17.30:

Bokbad i Bygdeboksen, Linn Skåber, "Til de Voksne", se eget event.  

 

Åpningstider Strandbaren: 

Fredag 2.oktober: 18.00- 23.00*

Lørdag 3.oktober: 13.00-23.00*

Søndag 4.oktober: 13.00-21.00*

Mandag 5.oktober: Stengt (ta kontakt for gruppebestilling)

Tirsdag 6.oktober: Stengt (ta kontakt for gruppebestilling)

Onsdag 7.oktober: 18.00-21.00* (ta kontakt for gruppebestilling lunsj)

Torsdag 8.oktober: 13.00-21.00*

Fredag 9.oktober: 13.00-21.00* 

Lørdag 10.oktober: 13.00-21.00*

Søndag 11.oktober: 13.00-17.00 

 

 

no
Bestill
Spesialtilbud
0