Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Marte Wulff i Strandbaren 

Marte Wulff er en anerkjent låtskriver og komponist i pop- og visesjangeren. Hun platedebuterte i 2006 og har så langt fem soloalbum, flere radiohits og to Spellemann-nominasjoner bak seg, senest i 2017. Hennes låter har hatt høy radiorotasjon og blitt mye brukt i ulike film og TV-serier karrieren gjennom. Sanger som Accident, Racing (m. Erik Faber) Finne deg igjen og Si det sånn, samt julesangene Vi feirer jul og Vandrer på en sky (m. Charlotte Qvale) byr på kjente toner for mange. Hun er en også populær duettpartner som har sunget med noen av landets største artister live eller på plate: Madrugada, Bjørn Eidsvåg, Tommy Tokyo, Thom Hell m. fl.

Wulff har aldri vært redd for å ta opp alvorlige eller ubehagelige temaer i sine tekster, og høsten 2018 slapp hun klimapop-låta Verden er stor, som sier noe om menneskers komplekse forhold til klimakrisen. Wulff tok med dette steget inn i den offentlige samfunnsdebatten, og hun har fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement. Oppfølgersingelen Morgensorgen er nå listet på både P1 og P13, og det er også en ny plate på trappene. 

Wulff spiller piano og gitar og har en sterk formidlingsevne og tilstedeværelse på scenen. Hun er kjent for sine direkte og personlige norske tekster, og hennes liveopptredener har berørt mange. Til Stokkøya 20. sept. har hun seg seg sin flerårige duo-partner Einar Stenseng på diverse instrumenter, og de gleder seg til å fremføre både gammelt og nytt materiale.

Velkommen til høstsesongens første konsert i Strandbaren!

CC: 275,- + gebyr. Billett kan kjøpes her. 

Konserten er støttet av Kulturrådet og Åfjord Kommune. 

Solveig Slettahjell i Strandbaren

Som vokalist, komponist og tekstforfatter har Solveig Slettahjell etablert seg som en av Norges mest folkekjære musikere, og nå skal vi endelig få ønske henne velkommen til Stokkøya! 

Solveig har brukt tid ved pianoet. Og hun har gjort et nøysomt utvalg fra sitt rikholdige repertoaire som finner ny og dynamisk form i dette formatet. Her er jazzklassikere, Cohen, Waits og flere av Solveigs egne låter, også noen nyskrevne til dette prosjektet - passe eklektisk, slik det må bli når en utøvingsorientert artist som Solveig bestemmer. Solveig kaller det sitt urformat; det var på pianokrakken hun startet ut som 9-åring og det er her hun gjør brorparten av sin øving, låtskriving og arrangering. Hun har brukt dette formatet ved flere anledninger, de har bl.a. skapt noen sterke tv-øyeblikk, men nå har hun altså endelig jobbet ut en helaftens konsert hvor hun selv definerer det hele. Hun har invitert med seg trommeslager Pål Hausken, som har vært her på Stokkøya tidligere, sammen med bl.a. Ida Jenshus. "Jeg elsker å gjøre dette - det er avkledd og krutt på samme tid.", sier Solveig. 

Konsertstart kl. 22.00. Velkommen!

CC: 350,- + gebyr. Billetter kan kjøpes her.

Konserten er støttet av Kulturrådet og Åfjord Kommune

We are stardust - en hyllest til Joni Mitchell 

WE ARE STARDUST
– en hyllest til Joni Mitchell

Joni Mitchells musikk og tekster har berørt mange gjennom et halvt hundreår, og en mengde «coverband» spiller låtene hennes. Nå er det nesten 20 år siden denne vennegjengen spilte disse låtene sammen for første gang, som unge uerfarne musikkstudenter. Men låtene er fortsatt like bra, tekstene forstår vi enda bedre, og musikerne har vokst på hver sine kanter, i symfoniorkester, storband, i band som John Doe, The South, Ida Jenshus og Rakewood, og produsert musikk for film og tv. Vokalist Heidi Skjerve er til vanlig en av stemmene i det improviserende vokalensemblet Trondheim Voices, og har gitt ut fire album i jazzlandskapet med egne låter og folketoner, i samspill med blant annet John Pål Inderberg og Vigleik Storaas.

Det har vært fantastisk gøy å samle denne gjengen igjen for å spille favorittlåter fra Joni Mitchells lange og rikholdige karriere.

Vi legger oss ganske tett opp til originalene, men har med oss en musikalsk trygghet, lekenhet og livserfaring som ballast når vi gir oss i kast med materialet. Etter at bandet ble gjenforent har vi spilt to utsolgte konserter på Kafé Skuret i Trondheim og for en fullsatt konferansesal under Julejazzen i Trondheim i 2016.

Heidi Skjerve: vokal, piano
Marthe Belsvik Stavrum: fløyte, sag, perc, kor
Øyvind Dybvig Johnsen: tenorsax, gitarer, kor
Magnus Hoem Slørdal: gitar, kor
Andreas Hamre: bass, gitar, kor
Stian Lundberg: trommer, kor

CC: 295,- + gebyr. Billetter kan kjøpes her.

Pom Poko i Strandbaren 

Fredag 22.feb slapp Pom Poko debutalbum “Birthday” – til stående ovasjoner og fantastisk oppmerksomhet! De har nå avsluttet en fantastisk festivalturne, og kommer nå til Stokkøya i høst. 

Aftenposten triller terningkast 6, og Dagsavisen skriver: ”Pom Poko har vært regnet som en av de mest lovende gruppene i Norge. Debutalbumet får dem til å høres ut som DEN mest lovende.”

Alle anmeldelsene er av samme slaget: Stor eksponering, grundige analyser, og samstemt hyllest!

Pom Poko spilte på Stokkøya Festival i 2018, og er nå tilbake på øya til en tett og svett aften i Strandbaren - velkommen!

Fra Gaffa, feb 2019: "Jazz-musikere som spiller punk? For noen er det kanskje en fornærmelse for sjangerens grunn-etos. For andre er det det motsatte. Både jazz og punk handler om å kompromissløst bryte ned grenser. Pom Poko er et band som fargelegger utenfor strekene, selv med et ganske standard rockeband-oppsett. Pom Poko er historien om et jazz-kollektiv på Dora i Trondheim som ble til et morsomt sideprosjekt hvor de spilte «punk». I løpet av det siste året har bandet skapt blest både innenlands og internasjonalt med sine sprudlende og eksplosive live-show. Nå er det omsider klart for bandets debutalbum."

CC: 295,- + gebyr. Billetter kan kjøpes her. 

 Konserten er støttet av Kulturrådet og Åfjord Kommune

no
Bestill
Spesialtilbud
0