Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Lyst til å jobbe hos oss? 

Lyst til å være en del av Stokkøya - teamet?

Vi er i gang med å ansette sesongarbeidere, og trenger servitører, kokker, renholdspersonell og frokostvakter.

Trykk på aktuell link for å søke: 

Servitør 

Kokk  

Renhold 

Resepsjonist

Frokostvert/vertinne  

Har du noen spørsmål vedr stillingene? 

Ta kontakt med hotellsjef Jeja (at) stokkoy.no / tlf: + 46 76 820 53 52 eller daglig leder Torild Langklopp: torild (at) stokkoy.no / tlf: + 47 90 800 775 


Søknadsfrist: 29.februar 2020. 

31.januar: Torgeir Waldemar 

Vi starter det nye året med en gammel kjenning som kommer med nytt album - som vi gleder oss! 

TORGEIR WALDEMAR - LOVE

Kritikerfavoritten Torgeir Waldemar er endelig tilbake med nytt album og lang Norgesturné. Verden har ikke blitt noe bedre sted. Tvert imot, var Torgeir Waldemars konklusjon etter å ha servert verden først en eksistensiell - og deretter en politisk, rasende plate. I turbulente tider der murer reises og hat spres, hva skulle være hovedbudskapet for den nye plata? Svaret var banalt, men enkelt. Waldemar og produsent Anders Møller kom frem til at det eneste vi alle sammen har er hverandre – kjærligheten.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Det er denne bandfølelsen Waldemar ønsker å gjenskape på Love – samtidig som tekstene og budskapet som ligger i bunnen, sørger for at nerven han er kjent for, alltid er tilstede.

Etter å ha nytt stor suksess med de to foregående studioalbumene sine, Torgeir Waldemar (2014) og No Offending Borders (2017), har Torgeir Waldemar etablert seg helt i toppsjiktet av rocka, norske trubadurer. Der den selvtitulerte debuten var en innoverskuende og melankolsk plate var Borders et politisk rockemonster. På minialbumet Jamais Vu (2018), kombinerte Waldemar disse to aspektene av sitt musikalske virke, der han strippet ned rockelåtene fra andreplata og rocket opp de akustiske fra debuten. Det går en rød tråd gjennom Waldemars musikk der det kommende albumet Love er en naturlig fortsettelse. Love er spilt inn i Subsonic Society Studios og produsert av Torgeir Waldemar og Anders Møller. Et imponerende ensemble av musikere deltar på plata, og spesielt må komponist Ole Henrik Moes bidrag nevnes, med han stemningsskapende lydkulisser som syr sammen og skaper en ytterligere helhet for albumet.

Billetter kan du få kjøpt her.

 

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Norsk Kulturråd. 

14.-16.feb: Kjærlighet til mat 2020

I forbindelse med morsdag 9.februar, og Valentines 14.februar har vi igjen et eget arrangement hvor vi lager en spesiell meny og har fokus på mat og drikke.
Ta med deg mor, kjæreste eller venner på en lunsj, middag eller hel helg med ekstra fokus på trøndersk mat og drikke!

Om du ønsker opphold, booke bord til lunsj-arrangementet og/eller middag med helgrillet lam lørdag ta kontakt på post@stokkoy.no eller ring 72 53 43 28.
(Vi tar også imot drop-in til a la carte- meny hele helga.)

Program:
Fredag 14.februar (åpent fra 19.00 og utover kvelden): 
Granskauen Destilleri takeover - Dustin og Maren kommer og lager "Kjærlighets-drinker" og kjøkkenet forbereder en a la carte- meny med noe for en hver smak.

Lørdag 15.februar (åpent fra 13.00 og utover kvelden): 
Kl. 13.30 Flereretters skalldyrslunsj med Roar Svenning og Joachim Stokke-Bakken. Vår egen "skalldyrekspert" Roar viser og forteller om de fantastiske råvarene vi finner i havet, kjøkkenet serverer 5-retters lunsj og Joachim plukker ut passende drikke til.
Kr. 750,- (drikke kommer i tillegg)
19.30 Helgrilling av lam og lansering av Stokkøy Bryggeri As´s nye Tindved Trippel, som er spesielt laget for Strandbaren.
Hvem er neste ut for å få portrettet sitt på etiketten?
(Nærmere meny og pris kommer.)

Søndag 16.februar - åpent fra 13.00-17.00: 
A la carte meny

Velkommen!

 

Foto: Kristin Slotterøy/Granskauen

 


14.mars: Henning Kvitnes/Trond Helge Johnsen 

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. I høst har han utgitt et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

14.mars kommer han til Stokkøya med Trond Helge Johnsen. Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. Johnsen er kjent for å være en fantastisk vokalist, og har også et tett samarbeid med bl.a. ELG. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Flere nye låter slippes før debutalbumet i 2020. Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Pakkepriser:
Dobbeltrom SUB inkl. konsert og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1600,- per pers.

Konsertbillett og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 950,- per pers. 

Bestilling av pakkepris, ta kontakt her. 

Bestilling av kun konsertbillett, trykk her. 

18.april: Vilma Flood (SE)

Vi fikk første gang høre om Vilma Flood fra en av våre servitører, som kom tilbake fra ferie og fortalte at hun fikk frysninger og tårer i øynene når hun hørte Vilma og bandet hennes på en liten svensk festival i fjor sommer. Så da var det bare å invitere henne til Stokkøya!

Klarer hun å bergta publikum like mye i Strandbaren?
Kom og finn det ut!

Vilma Flood fikk et gjennombrudd på den svenske americanascenen når albumet ”Moodswinger” ble sluppet våren 2019. Hyllester fra Nöjesguiden og Sonic, stående ovasjoner for konserter både på Sthlm Americana og flere festivaler. Sammenligninger med Karen Dalton, Buffy Sainte Marie, Mary Margaret O’Hara og Sophie Zelmani forekommer ofte, men alle er enige om at Flood har funnet sitt eget hjørne i sjangeren.

Når turneén i sommer nådde til Kalmar Stadsfest skrev avisen Barometern: "Låten Moodswinger följs upp med How I Love Being Alive, där stämmorna drogar en till gåshud, och Green Eyed Moron som är släpig skogsblues med pondus. Hennes personliga texter rymmer gott om melankoli, men också hyllningar till de viktiga personerna i hennes liv. Allra bäst är slutrefrängen i kraftballaden Fan Of You, som innebär ett av festivalens mest träffande ögonblick."

I 2020 slipper Vilma Flood ny musikk og første singelen kommer i februar.

Dette er første gang Vilma Flood og hennes band kommer over grensen til Norge - først på Moskus i Trondheim på Moskus, deretter til Strandbaren på Stokkøya.

Kjøp billetter her. 


Velkommen!

no
Bestill
Spesialtilbud
0