Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Vi søker nye ansatte 

Vi bygger laget!
Lyst til å teste ut livet på en fin strand på en liten øy?
Vi søker etter:
100% stilling som kjøkkensjef og
100% stilling som resepsjons/kontoransvarlig (1 års vikariat).
Sjekk link for mer info og for å komme til søknadsportal.

Søknadsfrist 15.januar 2021. 

6.feb: Stillhouse m/Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen

Releaseturné «On The Road»

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen spilte over 60 konserter sammen i fjor, og har også gjestet Stokkøya flere ganger sammen tidligere, sist gang i mars 2019. Velkommen til årets første konsertopplevelse i Strandbaren! 

Konsertstart ca kl. 21.30. Billetter til konserten kan du få kjøpt her. 

Ønsker du å booke bord til middag før konserten, kan du gjøre det her. 

Ønsker du å booke overnatting, kan du gjøre det her. 

 

Unni og Steinar har begge svært uttrykksfulle stemmer, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. De to har utviklet et intuitivt og sterkt samspill, og med Raknes ́ både akustiske og elektriske kontrabass-sound blir konsertene varkre, unike, morsomme og spennende.

Raknes og Wilhelmsen har samarbeidet før, i forbindelse med Raknes sitt prosjekt STILLHOUSE - der han synger og spiller kontrabass. Kontrabass er det eneste instrumentet på scenen. Men Raknes spiller instrumentet som et orkester i seg selv. Han har en spillestil der han bruker fingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitar-effekter og looping av både bass og stemmer. Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske, - til store lydbilder med fullt rocke-trøkk.

Repertoaret er hovedsakling låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på de siste platene Chasing The Real Things (2018) og On The Road (2020). I tillegg presenterer de fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode.

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

12.-14.02: Kjærlighet til mat 2021 

I forbindelse med morsdag som faller sammen med Valentines 14.februar har vi igjen et eget arrangement hvor vi lager en spesiell meny og har fokus på mat og drikke. 

Ta med deg mor, kjæreste eller venner på en lunsj, middag eller hel helg med ekstra fokus på trøndersk mat og drikke! 

Om du ønsker opphold, booke bord til skalldyrslunsj-arrangementet og/eller 3-retters middag med grillet kjøtt fra Harbak Gård lørdag ta kontakt på post@stokkoy.no eller ring 72 53 43 28. 
(Vi tar også imot drop-in til a la carte- meny hele helga.) 

Program: 
Fredag 12.februar (åpent fra 19.00 og utover kvelden): 
Granskauen Destilleri takeover - Dustin Zimmerman kommer og lager "Kjærlighets-drinker" og kjøkkenet forbereder en a la carte- meny med noe for en hver smak.

Lørdag 13.februar (åpent fra 13.00 og utover kvelden): 
Kl. 13.30 Flereretters skalldyrslunsj med Roar Svenning og Joachim Stokke-Bakken. Vår egen "skalldyrekspert" Roar viser og forteller om de fantastiske råvarene vi finner i havet, kjøkkenet serverer 5-retters lunsj og Joachim plukker ut passende drikke til. 
Kr. 750,- (drikke kommer i tillegg) 


19.00 Treretters meny med hovedrett diverse grilla kjøtt fra Harbak Gård og lansering av Stokkøy Bryggeri As´s nye Tindved Trippel, som er spesielt laget for Strandbaren. Kr. 580,-.

Hvem er neste ut for å få portrettet sitt på etiketten? 


Søndag 14.februar - åpent fra 13.00-17.00: 
Morsdags - og Valentinesmeny med diverse godt fra kjøkkenet og Stokkøy Bakeri. 

Velkommen!

 

13.mars: "Stardust" - bokbad m/Hilde Louise Asbjørsen 

STARDUST - en bok av Hilde Louise Asbjørnsen 

En sjokkerende og inspirerende bok om synd, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Fortalt med glimt i øyet og ispedd utdrag fra tekstene til forrige århundrets største jazzhits. Blanding av fiksjon og fakta gjør dette til en forrykende historie om kvinnefrigjøring, musikk og showbiz.

Hilde Louise skal bokbades av vår egen jazzmusiker og "nysgjerrigper" Håvard Lund. (PS: Gå heller ikke glipp av intimkonserten med Hilde Louise Asbjørnsen i Strandbaren samme kveld!) 

Bokbadet starter kl. 16.00. Billetter får du kjøpt her. Ønsker du å spise lunsj før bokbadet, eller spise middag på kvelden, kan du booke bord her. 

Ønsker du å booke overnatting, kan du gjøre det her. 

-----

Bokken Lasson booket sin egen solo-turné fra Trondheim til Oslo i 1895 og gikk i dundrende underskudd, men endte som headliner på de største Vaudeville-scenene i Tyskland og Frankrike. 

Bessie Smith slo ned store mannfolk på fest, holdt seg både med elskere og elskerinner, og gav New York-fiffen totalt bakoversveis med sanger om kvinnelig seksualitet. 

Mae West ble satt i fengsel for å ha «fordervet ungdommens moral» med Broadway-forestillingen «Sex» på 1920-tallet. 

Josephine Baker dro fra jobben som klovn i USA for å bli megastjerne i Paris og spion for den franske regjeringen under 2. verdenskrig. 

Tyske Marlene Dietrich, var biseksuell, levde i et åpent ekteskap og spilte på sag for amerikanske tropper i Nord-Afrika. 

Edith Piaf skrev selv tekstene til sine aller største hits, ble mor som 16-åring og var manager for flere av sine elskere. 

Billie Holiday sjefet over bandet til Count Basie, gikk rundt med bulldog i bånd og skapte bevisst imaget som ensom, såret kvinne. 

Marilyn Monroe ble verdens best betalte skuespiller som 29-åring.

Hilde Louise Asbjørnsen (f. 1976) er musiker, låtskriver, tekstforfatter, skuespiller og kabaret-artist. Hun har utgitt 11 kritikerroste album og vunnet Komiprisen to ganger. Bosatt i Oslo, men opprinnelig fra Sykkylven. Stardust er hennes bokdebut.

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

13.mars: Intimkonsert med Hilde Louise Asbjørnsen 

Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til intimkonsert i duo med pianist Anders Aarum!

Her presenteres nye, nedstrippede tolkninger fra Hilde Louises katalog bestående av hennes egne og andres låter, fra jazz- og kabaret-scenen.

Velkommen til lun konsert med finstemt humor og melankoli i skjønn forening.

Konsertstart ca. 21.30. Vennligst bestill bord via denne linken om du ønsker å spise før konsert. Billetter til konserten får du kjøpt her. 

PS: Ikke gå glipp av bokbad med Hilde Louise Asbjørnsen tidligere på dagen! Se mer info og billetter her.  

 

I 14 år har Hilde Louise hatt et nært musikalsk samarbeid med pianist Anders Aarum, som har spiret frem 8 plateutgivelser og flere teater- og kabaret-forestillinger.

BIOGRAFI

Jazz chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 11 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærleik og humor, både med egne og andres låter. Det ferskeste albumet Red Lips, Knuckles and Bones (2018) fikk terningkast 5 av Dagbladets Øyvind Rønning og ble omtalt som «Elegant, sensuell og smektende popjazz». 

I 2016 vant Hilde Louise Komiprisen som Årets Kvinnelige Scenekomiker for sin selvskrevne soloforestilling The Lulu Show – Livet er en dans på renter. Showet ble spilt jevnlig i 2 år på norske scener og fikk terningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Sammen med regissør Teodor Janson oversatte Asbjørnsen forestillingen til engelsk og fremførte den 23 ganger under Edinburgh Fringe Festival i 2017, der den ble anmeldt til 5/5 stjerner på BroadwayBaby.com.

På musikal-scenen har Hilde Louise gjort store roller som som Konferansieren i Cabaret (2017), Roxie Hart i Chicago, Mrs. Adelaide i Guys and Dolls og vunnet Komiprisen for rollen som Ulla i The Producers på Oslo Nye Teater i 2011. 

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

no
Bestill
Spesialtilbud
0