Stokkoya Logo

Søkeresultat:

01.04: VÅRKONSERTEN med Trondheim Symfoniorkester  

Trondheim Symfoniorkester er et kraftsenter i midt-norsk kulturliv, og leverer mektige musikkopplevelser.

Orkesteret har en målsetting om å formidle et bredt spekter av musikk på høyt kunstnerisk nivå, og slik bidrar de til å fremme og utvikle den allmenne interessen for musikk både nasjonalt og internasjonalt - og ikke minst - lokalt.

Vi i Åfjord er veldig stolte og glade over at vi nå har inngått et langsiktig samarbeid, slik at vi kan få jevnlige besøk av disse fantastiske musikerne. 

Den første konserten med et ensemble fra TSO i Bygdeboksen på Stokkøya var i august 2016, og 1.april er de tilbake med vårkonsert. 

Mer info om det kunstneriske programmet kommer senere. 
Billetter kan du få kjøpt her. 

14.30 Dørene åpner

15.00 Konsertstart

Konserten er et samarbeidsprosjekt mellom TSO, Kuringen Bryggehotell og Stokkøya Sjøsenter.

 

Påsketilbud 2017

Velkommen til Stokkøya påska 2017!

 

Vi har påsketilbud for familier - kr. 1600,- per natt inkl frokost (2+2(3)).

Tredje natt kun kr. 1100,-. Barn under 4 år gratis. 

Øvrige tilbudspriser i påsken er: 

Enkeltrom: 1000,- 

Dobbeltrom: 1350,- 

Dobbeltrom + 1 ekstra seng: 1450,- 

 

Ta kontakt med oss på mail post@stokkoy.no eller på tlf. 72534328 for bestilling av påsketilbudet 2017. 

 

9-11.04 Påskejazz i Strandbaren 

For 7 år på rad byr vi våre gjester på Påskejazz 
- tre dager på rad - med noen av de ypperste jazzmusikerne vi har her på berget.
Gratis inngang. 

De spiller musikk fra det tradisjonelle jazzrepertoaret, og fra et mer moderne repertoar. Alle bor i Trondheim og har spilt sammen i mange år. Hver for seg har de merittlister lange som uår, og er vektige bidragsytere i Norges levende jazzhistorie - på flere vis. 

Erling Aksdal - piano
Bjørn Alterhaug - bass
Truls Rønning - trommer 

Og så kommer John Pål Inderberg, da - på sax. 
For sjette år på rad. Særs hyggelig!! 

Palmesøndag, 9.april: 14-16
Mandag 10.april: 14-16
Tirsdag 11.april: 14-16

Påsketilbud på rom hele påska: 1350,- per natt for to inkl frokost - ekstra seng 250,- pp (fra 4 år - gratis u.4 år)

05.05: Jan Eggum i Bygdeboksen 

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Selv om Jan Eggum nå har gått fra å tilhøre de gamle unge til å tilhøre de unge gamle, viser han ingen tegn til å gi seg enda. Gjennom utrettelig turnering, stor suksess på turne med sin gamle makker Halfdan Sivertsen og som deltager i TV2 programmet “ Hver gang vi møtes” viser Jan at han er like aktuell som noen gang. Se video her. 

Publikumserfaringer fra Ticketmaster:
"Dette var en ren opptur. Har aldri opplevd artisten live alene. Bare med "kameratene". Og for en opplevelse. Humor og varme i skjønn forening. Og en fantastisk formidlingsevne. Historieforteller av rang både gjennom sangtekstene, og overraskende dyktig mellom låtene."

"Gode gamle Eggumlåter blandet med enkelte nye, godt både sunget og spilt. Når Eggum spiller gitar får han det til å høres ut som han har med seg et helt band, selv om han er alene om å spille - imponerende!
I mellom sangene har han nærmest egne standup-show. Humoren er befriende og snill, og inneholder både overraskelser, ordspill og selvironi. Veldig underholdende!"

Velkommen til en hyggelig aften i Bygdeboksen!
Det blir salg av enkel mat og drikke.

Dørene åpner kl. 18.00. Unummerert.

CC: 370 + gebyr. Billetter fås kjøpt her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0