Stokkoya Logo

Søkeresultat:

22.nov: Pom Poko + Linesøya DJ-lag i Strandbaren 

Fredag 22.feb slapp Pom Poko debutalbum “Birthday” – til stående ovasjoner og fantastisk oppmerksomhet! De har nå avsluttet en fantastisk festivalturne, og kommer nå til Stokkøya i høst. 

Aftenposten triller terningkast 6, og Dagsavisen skriver: ”Pom Poko har vært regnet som en av de mest lovende gruppene i Norge. Debutalbumet får dem til å høres ut som DEN mest lovende.”

Alle anmeldelsene er av samme slaget: Stor eksponering, grundige analyser, og samstemt hyllest!

Pom Poko spilte på Stokkøya Festival i 2018, og er nå tilbake på øya til en tett og svett aften i Strandbaren - velkommen!

Fra Gaffa, feb 2019: "Jazz-musikere som spiller punk? For noen er det kanskje en fornærmelse for sjangerens grunn-etos. For andre er det det motsatte. Både jazz og punk handler om å kompromissløst bryte ned grenser. Pom Poko er et band som fargelegger utenfor strekene, selv med et ganske standard rockeband-oppsett. Pom Poko er historien om et jazz-kollektiv på Dora i Trondheim som ble til et morsomt sideprosjekt hvor de spilte «punk». I løpet av det siste året har bandet skapt blest både innenlands og internasjonalt med sine sprudlende og eksplosive live-show. Nå er det omsider klart for bandets debutalbum."

Etter konserten drar Linesøya Dj-lag festen videre. 

Kom og dans med oss! 

CC: 295,- + gebyr. Billetter kan kjøpes her. 

 Konserten er støttet av Kulturrådet og Åfjord Kommune

07.des: Julebuffet+Ida Jenshus og Alexander Pettersen 

I august slapp Ida Jenshus nytt album, og i høst skal hun på en omfattende turne i hele landet. Turneen avslutter i utgangspunktet siste helga i november, men i og med at Ida er veldig glad i Stokkøya, og vi er veldig glade i Ida, så ville hun komme til Strandbaren for å holde en litt mer nedstrippet konsert for oss i førjulstida.

Og så kommer hun samme med Alexander Pettersen i duoformat, som har vært her flere ganger før, både med Ida, alene og i andre sammenhenger.
6 år, 4 plater og 150 konserter som kreativ kraft i The South ble nok. Så ble det stille i 2014. Lenge.

Og etter 4 års stillhet, kom det endelig nytt materiale fra Alexander Pettersen i desember i fjor. Han spilte konsert på Stokkøya Festival i år, men om du ikke var der, har du mest sannsynlig hørt eller sett ham før,
enten live eller på plate med Ida Jenshus, Steamdome, Bertine Zetlitz, Stein Torleif Bjella, Odd Nordstoga, The South, Marit Larsen, Sugarfoot, Charlie Rackstead, Temporary, Marthe Valle eller Meg og kameraten min

Som vi gleder oss!!

Ida Jenshus dukket for alvor opp i den norske musikkbransjen for ti år siden. Allerede fra starten var det tydelig at hun hadde et usedvanlig godt grep om americana-musikken hun tok mål av seg til å være en del av – da knapt fylt tjue år. I løpet av de neste fem årene lagde Ida Jenshus tre album, «Color Of The Sun» (2008), «No Guarantees» (2010) og «Someone To Love» (2012). De satte standarden på den norske americana-scenen, og ble behørig premiert med tre Spellemannpriser.

I 2014 overrasket hun alle med å stake ut en vesentlig annen, og mer utforskende, musikalsk kurs med EPen «Let It Go». En reise til americana-musikkens ytterpunkter ble utvidet og tydeliggjort på albumet «Staring Over Again» (2015), der sangene strakk seg opp mot seks, sju, åtte og ni minutter. ​

I 2017 ga Ida Jenshus ut albumet ‘Two Worlds’, og 22. mars i år viste hun en ny side ved seg selv, da hun ga ut låta «That Morning». Dette er den tredje singelen hun gir ut fra det kommende albumet.

«How could I give my heart away. Why am I longing for the words you’ll never say?» Slik åpner Ida Jenshus sin nye singel.
– Det er en bittersøt låt, selv om melodien er positiv. Det handler om det øyeblikket der man treffer noen og alt stemmer, samtidig som man vet at det ikke kommer til å bli noe av, men at det også er det som gjør det spennende.
Alt Jenshus skriver er personlig og ofte selvbiografisk, men for henne er det også viktig at publikum skal føle at det er en låt for dem, til tross for at det er hun som skriver dem.

Christer kjøkkensjef stiller med flott julebordsbuffet til kr. 650,- denne kvelden, for bestilling av rom og middag, ta kontakt med post@stokkoy.no for booking.

For bestilling av kun billett, kjøp her. 

31.des: Nyttårsfeiring i Strandbaren 

Vi inviterer til nyttårsfeiring i Strandbaren også i år- 

og klemmer på med sprudlevann, skalldyr, quiz og fyrverkeri!

18.00 Velkomstdrink
18.30 Bordsetting med diverse retter av det beste av skalldyr, lokalt kjøtt, samt noe hjemmelagd søtt...
21.00 Quiz med premiering 
00.00 Fyrverkeri

...deretter fest og videre hygge! 

Kr. 1095,- pp 
Kr. 495,- pp (barn 4 - 12 år)
Kr. 0,- pp (barn 0-3 år) 

Nyttårstilbud på overnatting; 700,- pp i dobbelt SUB-lugar. 

Ta kontakt med oss på 72 53 43 28 eller post@stokkoy.no for bestiling. 


Velkommen til Stokkøya og Strandbaren!

14.mars: Henning Kvitnes/Trond Helge Johnsen 

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. I høst har han utgitt et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

14.mars kommer han til Stokkøya med Trond Helge Johnsen. Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. Johnsen er kjent for å være en fantastisk vokalist, og har også et tett samarbeid med bl.a. ELG. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Flere nye låter slippes før debutalbumet i 2020. Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Pakkepriser:
Dobbeltrom SUB inkl. konsert og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1600,- per pers.

Konsertbillett og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 950,- per pers. 

Bestilling av pakkepris, ta kontakt her. 

Bestilling av kun konsertbillett, trykk her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0