Stokkoya Logo

Søkeresultat:

05.05: Jan Eggum i Bygdeboksen 

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Selv om Jan Eggum nå har gått fra å tilhøre de gamle unge til å tilhøre de unge gamle, viser han ingen tegn til å gi seg enda. Gjennom utrettelig turnering, stor suksess på turne med sin gamle makker Halfdan Sivertsen og som deltager i TV2 programmet “ Hver gang vi møtes” viser Jan at han er like aktuell som noen gang. Se video her. 

Publikumserfaringer fra Ticketmaster:
"Dette var en ren opptur. Har aldri opplevd artisten live alene. Bare med "kameratene". Og for en opplevelse. Humor og varme i skjønn forening. Og en fantastisk formidlingsevne. Historieforteller av rang både gjennom sangtekstene, og overraskende dyktig mellom låtene."

"Gode gamle Eggumlåter blandet med enkelte nye, godt både sunget og spilt. Når Eggum spiller gitar får han det til å høres ut som han har med seg et helt band, selv om han er alene om å spille - imponerende!
I mellom sangene har han nærmest egne standup-show. Humoren er befriende og snill, og inneholder både overraskelser, ordspill og selvironi. Veldig underholdende!"

Velkommen til en hyggelig aften i Bygdeboksen!
Det blir salg av enkel mat og drikke.

Dørene åpner kl. 18.00. Unummerert.

CC: 370 + gebyr. Billetter fås kjøpt her. 

04.06: Ingrid Olava i Bygdeboksen 

Ingrid Olava har vært hos oss på Stokkøya flere ganger, og endelig kommer hun tilbake!

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og populære artister.
Siden debutalbumet Juliet’s Wishes har Ingrid Olava, med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill, levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

I tillegg til sin egen sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Summer House», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Brand New Oslo» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.

Ingrid Olava har gjennom 10 år laget vakker popmusikk til oss. Hun aktuell med HEKT, en tospråklig EP som ble skapt dypt inne i svenskeskogen. På let etter en ny retning ble det viktig å omfavne både norsk og engelsk, det umiddelbare og direkte, og det mer poetiske og innadvendte. Resultatet har blitt en svært personlig, og ganske så cinematisk utgivelse.

Velkommen i Bygdeboksen søndag 4.juni.

Ny singel på Spotify kan du høre her. 

Les flott portrettintervju med Ingrid her.

Hør Ingrid Olava på Nitimen - med "Her kommer vintern".

Billetter fås kjøpt her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0