Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Du kan booke bord både til lunsj og for en 3 - retters middag på kveldstid via vår bordbestillingsløsning

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. 

Strandbaren er åpent fra helga 5.-7.februar, og holder åpent helgene fremover. Fra 26.mars og frem til søndag 4.april (påsken) er det åpent hver dag.

Vi har mulighet for gruppebestilling alle dager, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no for booking. 

Fra 14.mai har Strandbaren åpent hver dag til ca ut september. 

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra en a la carte meny, og har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast treretters meny til kr. 580,- per pers, så fremt vi ikke har noe spesielt opplegg. 

Følg oss gjerne på vår facebookside for event og konserter fremover! 

 

1.-31.juli: Rib-turer til Halten og Annsteinsundet 

Vår samarbeidspartner Crazy Coyote kjører faste turer til Halten og Ansteinsundet i juli! 

Halten med RIB

kr 1 290,00

Annsteinsundet med RIB

kr 990,00

Annsteinsundet kan oppleves med onsdager, fredager og søndager.

Her får vi med oss flott kystnatur når vi kjører mellom holmen og skjær. Vi går i land i Annsteinsundet, hvor vi kanskje også få møte Roger fra «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu». 

Tidsforbruk Halten: 3 – 3,5 timer fra Sossvika

Tidsforbruk Annsteinsundet: 2 – 2,5 timer fra Sossvika

Torsdager og lørdager går turen ut i havet til Halten. Her blir vi møtt av entusiastiske Bjørn som vil vise oss rundt på Halten. Her får vi innblikk i Haltens historie og hvilke muligheter Halten har i dag. Det blir mulig å kjøpe seg fiskesuppe og drikke.

Turene starter på Stoksund Seapark. Vi plukker så opp kunder på Kuringen Bryggehotell og Stokkøya Strandhotell (Sossvika).

Du velger selv hvor du vil starte turen. 

Vi tar værforbehold på turene, tur blir det, men det kan hende vi må å justere ruten hvis været ikke tillater oppsatte rute. Vi stiller med varme/flytedresser og annet nødvending sikkerhetsutstyr samt briller.

Turen passer for alle over 12 år/140cm

 

Alle turene til Crazy Coyote er også bookbare online her.

01.aug: Mari Haugen Smistad med Trond Hustad 

Opplev Mari Haugen Smistad i fri flyt på utescenen ved Bygdeboksen på Stokkøya, i samspill med pianist Trond Hustad. Vi får servert egne låter og utdrag fra hennes roller i nasjonale og internasjonale musikaler.

17.00 Dørene åpner

18.00 Konsertstart

20.30 lokalet stenger.

Det blir servering av noe godt fra bakeriet, samt muligheter for kjøpe av drikke i baren inne.

Billetter kan kjøpes her. 

OBS: Det legges ut antall ift regler på publiseringsdato. Om det blir for dårlig vær, blir konserten innendørs med færre antall billetter, alternativt om vi får begrensninger pga covid, prioriteres de første som har kjøpt billett, resten vil få refundert.

Mari Haugen Smistad er født og oppvokst i Trondheim, men er per i dag basert i Oslo. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og internasjonalt ved Teaterhögskolan på Göteborgs universitet, og William Esper Studio i New York.

Som utøvende kunstner, jobber Mari i hele formidlingspekteret og sjangere, alt fra teater og musikk, til film og mer abstrakt scenekunst. Hun er en fysisk skuepiller med sterk tilstedeværelse, og har lang erfaring som medskapende utøver i en rekke produksjoner.

Hun har spilt på flere av de store scener i Scandinavia og gjort seg bemerket i både sammenhenger og i rolletolkninger. I Norge har Mari vært tilknyttet Trøndelag Teater i forestillingene Spring Awakening, Hair, Tolvskillingsoperaen og Robin Hood- Rai Rai i Sherwoodskogen, og den egenproduserte Kurt Weill- musikken i teateret, som fikk svært gode anmeldelser.

På Haugesund Teater har hun spilt i Vaffelhjerte og i Grease og orkesterforestilingen Æ sa, at du sa, på Turnéteatret i Trøndelag og FiT. I Stockholm har Mari spilt den kvinnelige hovedrollen i Rock of Ages, og i We Will Rock You, som også ble satt opp på Folketeatret i Oslo. Andre produksjoner i Oslo og omegn har bla vært 27-The Club på Brageteatret, Grease på Chateau Neut og Ulven på Nationaltheatret. Mari er "sertifisert" Queenvokalist, og ble plukket ut av de gjenlevende bandmedlemmene i Queen i auditionprosessen. Anmelder Mona Levin i Aftenposten skrev "Mari Haugen Smistad (Scaramouche) er en liten eksplosjon alene, fra fotsålene og opp, og stemmen rommer et hav av følelser.»

I tillegg til sitt utøvende kunstnerskap, skriver også Mari egen musikk, underviser og holder masterklasser. Hun har blitt tildelt Norsk Kulturrådets kunstnerstipend og Lasse Lohndals Stipendie. Mari har vært ansatt i skuespiller- og danseralliansen siden 2018, og er for tiden deltidsstudent ved Norges Musikkhøgskole. 

COVID-19: Husk hold minimum 1 m avstand i køen og ellers på konsertområdet. Hjelp oss å holde arena og omgivelsene trygge, husk også god håndhygiene.

VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Norsk Kulturråd.

2.oktober: "Stardust" - bokbad m/Hilde Louise Asbjørsen 

STARDUST - en bok av Hilde Louise Asbjørnsen 

En sjokkerende og inspirerende bok om synd, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Fortalt med glimt i øyet og ispedd utdrag fra tekstene til forrige århundrets største jazzhits. Blanding av fiksjon og fakta gjør dette til en forrykende historie om kvinnefrigjøring, musikk og showbiz.

Hilde Louise skal bokbades av vår egen jazzmusiker og "nysgjerrigper" Håvard Lund. (PS: Gå heller ikke glipp av intimkonserten med Hilde Louise Asbjørnsen i Strandbaren samme kveld!) 

Bokbadet starter kl. 16.00. Billetter får du kjøpt her. Ønsker du å spise lunsj før bokbadet, eller spise middag på kvelden, kan du booke bord her. 

Ønsker du å booke overnatting, kan du gjøre det her. 

-----

Bokken Lasson booket sin egen solo-turné fra Trondheim til Oslo i 1895 og gikk i dundrende underskudd, men endte som headliner på de største Vaudeville-scenene i Tyskland og Frankrike. 

Bessie Smith slo ned store mannfolk på fest, holdt seg både med elskere og elskerinner, og gav New York-fiffen totalt bakoversveis med sanger om kvinnelig seksualitet. 

Mae West ble satt i fengsel for å ha «fordervet ungdommens moral» med Broadway-forestillingen «Sex» på 1920-tallet. 

Josephine Baker dro fra jobben som klovn i USA for å bli megastjerne i Paris og spion for den franske regjeringen under 2. verdenskrig. 

Tyske Marlene Dietrich, var biseksuell, levde i et åpent ekteskap og spilte på sag for amerikanske tropper i Nord-Afrika. 

Edith Piaf skrev selv tekstene til sine aller største hits, ble mor som 16-åring og var manager for flere av sine elskere. 

Billie Holiday sjefet over bandet til Count Basie, gikk rundt med bulldog i bånd og skapte bevisst imaget som ensom, såret kvinne. 

Marilyn Monroe ble verdens best betalte skuespiller som 29-åring.

Hilde Louise Asbjørnsen (f. 1976) er musiker, låtskriver, tekstforfatter, skuespiller og kabaret-artist. Hun har utgitt 11 kritikerroste album og vunnet Komiprisen to ganger. Bosatt i Oslo, men opprinnelig fra Sykkylven. Stardust er hennes bokdebut.

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

2.okt: Intimkonsert med Hilde Louise Asbjørnsen 

Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til intimkonsert i duo med pianist Anders Aarum!

Her presenteres nye, nedstrippede tolkninger fra Hilde Louises katalog bestående av hennes egne og andres låter, fra jazz- og kabaret-scenen.

Velkommen til lun konsert med finstemt humor og melankoli i skjønn forening.

Konsertstart ca. 21.30. Vennligst bestill bord via denne linken om du ønsker å spise før konsert. Billetter til konserten får du kjøpt her. 

PS: Ikke gå glipp av bokbad med Hilde Louise Asbjørnsen tidligere på dagen! Se mer info og billetter her.  

 

I 14 år har Hilde Louise hatt et nært musikalsk samarbeid med pianist Anders Aarum, som har spiret frem 8 plateutgivelser og flere teater- og kabaret-forestillinger.

BIOGRAFI

Jazz chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 11 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærleik og humor, både med egne og andres låter. Det ferskeste albumet Red Lips, Knuckles and Bones (2018) fikk terningkast 5 av Dagbladets Øyvind Rønning og ble omtalt som «Elegant, sensuell og smektende popjazz». 

I 2016 vant Hilde Louise Komiprisen som Årets Kvinnelige Scenekomiker for sin selvskrevne soloforestilling The Lulu Show – Livet er en dans på renter. Showet ble spilt jevnlig i 2 år på norske scener og fikk terningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Sammen med regissør Teodor Janson oversatte Asbjørnsen forestillingen til engelsk og fremførte den 23 ganger under Edinburgh Fringe Festival i 2017, der den ble anmeldt til 5/5 stjerner på BroadwayBaby.com.

På musikal-scenen har Hilde Louise gjort store roller som som Konferansieren i Cabaret (2017), Roxie Hart i Chicago, Mrs. Adelaide i Guys and Dolls og vunnet Komiprisen for rollen som Ulla i The Producers på Oslo Nye Teater i 2011. 

Konserten støttes av Norsk Kulturråd og Åfjord kommune. 

NB: Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

23.oktober: Henning Kvitnes trio

OBS! NY DATO!

På grunn av dagens smittevernregler må denne konserten utsettes ytterligere, og da har dessverre ikke Trond Helge Johnsen anledning til å være med. 

Ny dato på Stokkøya blir lørdag 23.oktober 2021. 

Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen, og ønsker alle hjertelig velkommen til Henning Kvitnes - konsert! 

Kl.17.00 Dørene åpner

Kl.18.00 Konsertstart

Kl.20.00 Dørene stenger 

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. Høsten 2019 gav han ut et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

23.oktober 2021 kommer han til Stokkøya, endelig etter to utsatte konserter. 

Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Pakkepriser:
Dobbeltrom SUB inkl. konsert og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1800,- per pers. Konsertbillett og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1050,- per pers. (Drikke kommer i tillegg). 

Bestilling av pakke: post@stokkoy.no. 

Arrangementet er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord Kommune.

 

no
Bestill
Spesialtilbud
0