Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Lyst til å jobbe hos oss? 

Lyst til å være en del av Stokkøya - teamet?

Vi er i gang med å ansette sesongarbeidere, og trenger servitører, kokker, renholdspersonell og frokostvakter.

Trykk på aktuell link for å søke: 

Servitør 

Kokk  

Renhold 

Resepsjonist

Frokostvert/vertinne  

Har du noen spørsmål vedr stillingene? 

Ta kontakt med hotellsjef Jeja (at) stokkoy.no / tlf: + 46 76 820 53 52 eller daglig leder Torild Langklopp: torild (at) stokkoy.no / tlf: + 47 90 800 775 


Søknadsfrist: 29.februar 2020. 

07.mars: Banditten Bar Spesial 

Vemod, alvor og 4 cl galskap.

Torgrim Eggens biografi «Axel - fra smokken til ovnen» var årets litterære sensasjon og innbrakte forfatteren en Bragepris og nominasjon til Kritikerprisen. I samtale med Tom Stalsberg vil Eggen fortelle historien om den den mytebefengte Axel Jensens liv og forfatterskap, hans uhemmede omgang med rusmidler, turene mellom ekstase til depresjon, trekantdramatikk og seriemonogami, arroganse og prestasjonsangst ispedd brå omslag fra fattigdom til feite honorarer.

Bjørn Tomren er en sjelden sjel i det norske musikklandskapet. For de fleste kjent som den utagerende jodleren Polkabjørn, men er også strupesanger i verdensklasse. I høst debuterte han som soloartist med albumet «Bad Science Fiction». Med seg har han Åse Britt Jakobsen som det siste året blant annet gjort seg bemerket som vokalist i Bergen Bonanza og Chinatown Bluesband. Tomren har rekorden i flest gjennomførte Norge på langs-turer, da han har forsert landet fra Lindesnes til Nordkapp på fire ulike måter; til fots, i kajakk, på ski og i 2015 rodde han Norge på langs i en liten robåt. I samtale med Eskil Engdal vil Tomren fortelle om sine turer og hvorfor han skriver saktegående dystopisk sci-fi country for dagen derpå.

Eskil Engdal Band er bygget rundt utfall, innfall og tekster skrevet av forfatterne og journalistene Eskil Engdal og Tom Stalsberg. Stalsberg har skrevet en rekke bøker, blant andre lyrikksamlingen “The Electric Blue Cafe” og har i flere år turnert med bandet “Buicken”, med blant andre Lars Saabye Christensen. Stalsberg opptrer også i Kjartan Fløgstad Band.

Bandet består av flere kjente og rutinerte musikere, bassist Baard Slagsvold er kjent fra Tre Små Kinesere, Motorpsycho, Norsk Utflukt og samarbeider nå med poeten Jan Erik Vold.

Musikerparet Trygve Beddari og Anne Margaret Nilsen har de siste årene samlet og fremført kvensk tradisjonsmusikk og utga i fjor albumet Rujia - “Landet der Nordlyset flammer”.

Trommeslager Cato Holmen håndterer vanligvis stikkene i Øya-aktuelle Cockroach Clan og har tidligere blant annet spilt med Pelle Parafin Band.

Gitarist Kjetil Sæter er innleid fra gruppene Wolfgang og Katthult.

Bjørn Tomren og Åse Britt Jakobsens ville vokalprestasjoner gir bandet et helt eget utrykk. Til sammen blir dette historier fra de mest eksentriske, ekstreme og forferdelige steder i verden. Det er taffel, pop, strupesang, sjømannsviser og bredbent rock.

Program: 

17.30- ca.18.15 Torgrim Eggen i samtale med Tom Stalsberg

18.30- ca.19.15 Bjørn Tomren i samtale med Eskil Engdal

22.00 Eskil Engdal Band konsert

Velkommen til en helaften med litteratursamtale, spennende historier og musikk!

Kulturprogrammet er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord Kommune

Billetter til helaften kan kjøpes her. 

14.mars: Henning Kvitnes/Trond Helge Johnsen 

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. I høst har han utgitt et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

14.mars kommer han til Stokkøya med Trond Helge Johnsen. Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. Johnsen er kjent for å være en fantastisk vokalist, og har også et tett samarbeid med bl.a. ELG. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Flere nye låter slippes før debutalbumet i 2020. Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Pakkepriser:
Dobbeltrom SUB inkl. konsert og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1600,- per pers.

Konsertbillett og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 950,- per pers. 

Bestilling av pakkepris, ta kontakt her. 

Bestilling av kun konsertbillett, trykk her. 

5.-7.april: Påskejazz 2020

10-årsjubileum!!

For 10 år på rad byr vi våre gjester på Påskejazz 
- tre dager på rad - med noen av de ypperste jazzmusikerne vi har her på berget.

Gratis inngang. 

Palmesøndag, 5.april: 14-16
Mandag 6.april: 14-16
Tirsdag 7.april: 14-16

De spiller musikk fra det tradisjonelle jazzrepertoaret, og fra et mer moderne repertoar. Alle bor i Trondheim og har spilt sammen i mange år. Hver for seg har de merittlister lange som uår, og er vektige bidragsytere i Norges levende jazzhistorie - på flere vis. 

Erling Aksdal - piano
Bjørn Alterhaug - bass
Truls Rønning - trommer 
John Pål Inderberg - saxofon 

Påskejazzen har fremdeles gratis inngang, men håper på forståelse for at bordene forbeholdes spisegjester. 

Vi har påsketilbud på overnatting hele påsken, og spesialdeal for barnefamilier: 

Enkeltrom: 1190,- 
Dobbeltrom: 1490,- 
Barn under 12 år bor gratis! 

Ta kontakt med oss på mail post@stokkoy.no eller på tlf. 72 53 43 28 for bestilling av Påsketilbudet 2020.

18.april: Vilma Flood (SE)

Vi fikk første gang høre om Vilma Flood fra en av våre servitører, som kom tilbake fra ferie og fortalte at hun fikk frysninger og tårer i øynene når hun hørte Vilma og bandet hennes på en liten svensk festival i fjor sommer. Så da var det bare å invitere henne til Stokkøya!

Klarer hun å bergta publikum like mye i Strandbaren?
Kom og finn det ut!

Vilma Flood fikk et gjennombrudd på den svenske americanascenen når albumet ”Moodswinger” ble sluppet våren 2019. Hyllester fra Nöjesguiden og Sonic, stående ovasjoner for konserter både på Sthlm Americana og flere festivaler. Sammenligninger med Karen Dalton, Buffy Sainte Marie, Mary Margaret O’Hara og Sophie Zelmani forekommer ofte, men alle er enige om at Flood har funnet sitt eget hjørne i sjangeren.

Når turneén i sommer nådde til Kalmar Stadsfest skrev avisen Barometern: "Låten Moodswinger följs upp med How I Love Being Alive, där stämmorna drogar en till gåshud, och Green Eyed Moron som är släpig skogsblues med pondus. Hennes personliga texter rymmer gott om melankoli, men också hyllningar till de viktiga personerna i hennes liv. Allra bäst är slutrefrängen i kraftballaden Fan Of You, som innebär ett av festivalens mest träffande ögonblick."

I 2020 slipper Vilma Flood ny musikk og første singelen kommer i februar.

Dette er første gang Vilma Flood og hennes band kommer over grensen til Norge - først på Moskus i Trondheim på Moskus, deretter til Strandbaren på Stokkøya.

Kjøp billetter her. 


Velkommen!

01.mai: "Oversett" Marthe Valle, Håkon M.Johansen og Håvard Lund

Når gull blir til medisin-coverlåter fremført på nordnorsk

Med:  

Marthe Valle, vokal, piano og mandolin

Håkon Mjåset Johansen, trommer

Håvard Lund, bassklarinetts 

Billetter til konserten kan du kjøpe her. 

OBS: Vi selger et begrenset antall overnattingspakker denne helga: 

Overnatting i sublugar 1.-3.mai 

  • konsertbillett "Oversett" med Marthe Valle, Håkon Mjåset Johansen, og Håvard Lund i Strandbaren fredag 1.mai, 
  • konsertbillett Dum Dum Boys i Bygdeboksen lørdag 2.mai. 
  • 3-retters middag i Strandbaren lørdag 2.mai kl. 18.00. 

Kr. 2750,- per pers i dobbel lugar. 

Online booking er stengt for disse dagene, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no /tlf: 72 53 43 28, det kan fremdeles være ledig kapasitet. 

 

Disse tre musikerne spilte Marthes låter i ulike sammenhenger i mange år, før satte fokus på nordnorske oversettelser av noen av de mest kjente coverlåtene som finnes. Starten på OVERSETT ble gitt av Lars Bremnes sin vakre oversettelse av -Both sides now-. Musikerne observerte at en oversatt Joni Mitchell-låt likeså godt, og nesten bedre kan speile og vise vei i vår søken etter tilhørighet i det store bildet, enn lokale skalder klarer. Sannheten ligger nok mest i det nye perspektivet oppstår: låta handler ikke bare om fyrtårnet rett utenfor stuevinduet men om alle verdens fyrtårn, det internasjonale blir lokalt, so to speak. Eller oversatt: som vi sei....

Det nye perspektivet gir luft, publikummeren sendes i tillegg ut i mangel på kontroll på tårekanalene. Konserten fungerer åpenbart som døråpner til bortgjemte minnebøker i hode og hjerte, og tilbakemeldingen kommer i våte klemmers form, forteller musikerne.

 

-Let it be-, udødeliggjort av et ikke veldig ukjent band fra Liverpool, er inspirert av Per Fugellis leveråd GI MER FAEN, LA DET FÆR. Videre, du trodde Vesterålen var, tja, litt Hill Billy? Trioen makter å gjøre regionen hakket mer bygdefest-drama fra Myre gjennom historien om ho Britt Aileen, foreløpig best kjent som låta om Billy Jean.  Selv den mest klissete pop-balladen har vist seg å dra opp minner fra et 80- tall, til og med gjenhør med Beverly Craven blir en sterk opplevelse.

 

Oversettelsene er ved Marthe, Håvard, Lars Bremnes samt Endre Ruset.

 

Konserten viser musikeren Marthe mer enn den artistenvi kjenner henne som. Hennes rolle i denne trioen blir mye bredere enn når hun står fremst på scenen som artist. Hun briljerer som vokalist, med sjelden kontroll på register og dynamikk, og groover som Nina Simone på piano mens Håkon og Håvard ligger rundt henne som et tromme og bass-komp du sjelden hører. Begge de sistnevnte har lite motstand på sine instrumenter, de er lekne, uslepne briljanter. 

Trioen forteller om det å spille på de minste stedene at det gir dem så uendelig mye: publikum tør i mye større grad enn i byen å oppsøke ukjent musikk!  

-en kultur i Troms produksjon-

 

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Kulturrådet. 

02.mai: DumDumBoys! 

Altså, DETTE. 

Dørene åpner 20.00.

Konsertstart 21.30.

Dørene stenger 00.00. 

OBS: 
Vi selger et begrenset antall overnattingspakker for hele helga, da trenger du IKKE å kjøpe billetter via Hoopla.

Pakken inneholder: 
Overnatting i sublugar to døgn fra 1.-3.mai 
+ konsertbillett "Oversett" med Marthe Valle, Håkon Mjåset Johansen og Håvard Lund i Strandbaren fredag 1.mai, 
+ konsertbillett DDB i Bygdeboksen lørdag 2.mai. 
+ 3-retters middag i Strandbaren lørdag 2.mai kl. 18.00.

Kr. 2750,- per pers i dobbel lugar.

Venner!

Det er helt fint å ta det litt med ro, men ingen vits å overdrive det heller. Til sommeren vil vi ut og spille igjen, vi vil hoppe inn i en buss og oppleve det beste Norge har å by på. Vi gleder oss og ser fram til å møte dere alle.

Fred,

DDB

Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

 

Kjøp billetter til kun konsert her. 

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord Kommune.

09.mai: Dan Fägerquist (SE) i Strandbaren 

Vi opplevde Dan Fägerquist i Naustet på SALT i Oslo i 2017, og ble betatt av denne underfundige og sjarmerende svensken. Nå passet det endelig å ta turen til Stokkøya!

Kjøp billetter her. 

Velkommen til en hyggelig og morsom visekveld lørdag 9.mai.

Den svenske sangeren Dan Fägerquist drar nå i vår på turné med sine egne låter. Fägerquist har tidligere gitt ut to album med den russiske visesangeren Vladimir Vysotskijs tekster og spilt flere kritikerroste turnéer i Norden og Europa. Nå
synger han sin egen musikk på sin eget måte, men med en tone som minner om de virkelig store. Ikke gå glipp av dette!

Dan Fägerquist - sang og gitar
Johanna Dahl - cello

"Jeg ved ikke hvordan jeg havde tænkt mig at han skulle se ud. Bare ikke sådan. Og da han gik op på scenen så han så lille og spinkel ud. Han så bestemt ikke voksen nok ud til at fortolke så voldsomme tekster. Stilfærdigt slog han de første akkorder an på sin guitar og med det samme beherskede han rummet og os alle sammen. Med en nerve og glød, det en øjeblik dirrende og sitrende, det andet voldsomt og brutalt sang han det første nummer til ende" FV (DK)

"Fägerquist trollbinder från första till sista ackordet" SHANSON (RUS)

"Dan Fägerquist och Kråkorkestern är på väg att skriva in sig i den stora svenska vistraditionen” STRÖMSTADS TIDNING (SE)

"Rått, naket, sårbart, sugande, brusande och starkt. Och roligt" SUNDSVALLS TIDNING (SE)

"Fägerquist sjunger som om hans liv hängde på varje stavelse" PITEÅ TIDNING (SE)

"I existensens mitt. Rösten dryper av existentiell glöd, spricker ibland, väser. Konst avskalad allt koketterande, politiskt lika väl som emotionellt eller musikaliskt. Den slår inte, den berör. Desperat, ångestfylld och vemodig, men framför allt som en stor kärleksförklaring till det äkta och pinade livet, till den smutsiga och nakna sanningen, till svaghet och tillkortakommande". HUFVUDSTADSBLADET (FIN)

no
Bestill
Spesialtilbud
0