Stokkoya Logo

Søkeresultat:

24.april-17.mai: Vårkampanje! 

Velkommen til Stokkøya våren 2018 - 

Fra i dag og til og med 17.mai selger vi dobbeltrom inkl frokost for 1200,- per døgn, kr. 1050,- for enkeltrom. Hjertelig velkommen til oss! 

Ta kontakt med oss på mail post@stokkoy.no eller på tlf. 72 53 43 28 for bestilling av vårtilbud 2018. 

20.mai: Malin Pettersen duo 

Malin Pettersen har gjort stor suksess som vokalist og låtskriver i americana-bandet Lucky Lips, men nå er endelig tiden inne for at hun skal ta steget frem og debutere som soloartist. Singelen "Tag team" ble sluppet 20.april, og 4. mai slippes Malin Pettersens første soloalbum. Når Malin besøker Stokkøya har hun med seg Nikolai Grasaasen, som spiller med blant andre Bendik Brænne og Morten Abel, på gitar.

«References pt. 1» introduserer Malin som soloartist til folk og fe for aller første gang, og er et album som beveger seg fra uhemmede villhester i det ene øyeblikket, til amerikansk folk i det neste, og til pop i det andre. Platen hviler på en større referanse-base enn den man er vant til å assosiere Malin med og om albumet sier Malin selv:

«Dette handlet om et ønske om å få uttrykke alt jeg er og alle tingene jeg vil si. Jeg tror ikke på sjanger som et bur, men heller som store åpne landskap man kan boltre seg i og utvide. Hvor et tre fra et område helt fint kan plantes i et annet, så lenge man har kunnskap om hvor det kommer fra og hva det trenger for å blomstre».

Albumet er produsert av Malin i samarbeid med co-produsent Stian Jørgen Sveen. Bandet som har spilt på plata består av ingen ringere enn Olaf Olsen (Big Bang, Todd Terje & the Olsens, Band of Gold), Tor Egil Kreken (Darling West, Odd Nordstoga, Marit Larsen) og Nikolai Grasaasen (Morten Abel, Bendik Brænne). I tillegg bidrar Anne Marit Bergheim (Katzenjammer), Mari Kreken (Darling West, Marit Larsen), Stian Jørgen Sveen, Bendik Brænne, Tore Blestrud, Marcus Forsgren.

Velkommen til konsert!

CC: Forhåndssalg kr. 250,- + gebyr kjøpes her, / Kr. 300,- i døra. 

 

01.juni: deLillos akustisk i Bygdeboksen 

Bygdeboksen fredag 1.juni kl 19.00

CC: 425,-

Billetter får du kjøpt her, billettsalget starter 14.02 kl. 11.00. 

 

deLillos skriver selv om dette konseptet:

Vår siste plateutgivelse “La oss ble fri for all nostalgi” (2017), har et akustisk lydbilde. Dette er første gang vi har brukt et “unplugged” oppsett som et gjennomgående utrykk på en hel produksjon. Siden dette var en flott erfaring for oss, så inspirerte det oss til å gjennomføre noen få konserter iløpet av sommeren, der vi gjorde det samme. Publikum uttrykte stor begeistring for dette og sa de opplevde en spesiell frisk energi, til tross for at elgitaren var pakket ned.

Helt siden vi oppstod på åttitallet og frem til idag, har den akustiske gitaren vært flittig brukt som hovedelement i musikken vår. Derfor har det også vært en naturlig konsekvens at Lars Lillo-Stenberg har gjort konserter solo, kun med en akustisk gitar og piano. Nå, med erfaringer fra siste plate og sommerens konserter, er det på tide at hele bandet slenger seg på og gjennomfører dette utrykket på en hel konsertserie. Ikke bare til glede for seg selv og publikum, men også til glede for sangene i seg selv, hvor spesielt tekstene får en annen innramning. Noen vil kanskje hevde at de kommer enda mer til sin rett nettopp da.

 Siden sommerens erfaring var så positiv, så har vi tenkt at dette konseptet ville egnet seg veldig bra for innendørskonserter også, og da særlig i scenehus der det legges opp till full konsentrasjon. deLillos trakk til seg et stort studentpublikum, spesielt på nittitallet og derfor er det slik at mange forbinder en deLillos konsert med tett klubbstemning, mange halvlitere og høy allsang + at låtene er enda mer rocka enn på plate. De siste ti årene har vi innimellom gjort konserter i kulturhus for et sittende publikum, da har vi mer eller mindre gjort det samme som vi har gjort på klubbene for et stående publikum. Når da (for eksempel) nittitalls studentene har dristet seg inn på et kulturhus for å sitte og se oss mange år senere, så har vi fått kommentarer på at det var rart å sitte stille og oppleve konserten uten den store partyfølelsen. Vi forstår det, og vi elsker at en konsert med oss oppleves som en fest, men vi vet også at en betydelig del av sangene våre ikke nødvendigvis trenger en slik innramning.  Med dette akustiske konseptet tror vi at det er mye lettere forpublikum å sitte å oppleve sangene som en ren konsert, uten å få nærmest dårlig samvittighet for å “bare" være tilstede sammen med oss. Også lydmessig har vi stor tro på at dette vil bli fint, der særlig det å synge flerstemt blir lettere å gjennomføre. Et flott flygel eller piano er også noe vi vil ha stor glede av å kunne benytte.

Beste hilsen deLillos 

Foto: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Konserten er støttet av Norsk kulturråd og Åfjord Kommune

29.-30.juni: Stokkøya Festival 2018

Velkommen til festival på Stokkøya

Helgen 29-30. juni 2018 arrangeres Stokkøya Festival for første gang. Festivalen skal bli en årlig begivenhet for festivalglade trøndere og tilreisende. Festivalen vil by på artister fra hele Norden og en helg hvor utendørs aktiviteter, matopplevelser, samhold og trivsel står sentralt i programmet.

 

Festivalpass kan kjøpes via denne linken.   
Du kan lese mer om festivalen her!

 

 

no
Bestill
Spesialtilbud
0