Stokkoya Logo

Søkeresultat:

29.-30.juni: Stokkøya Festival 2018

Velkommen til festival på Stokkøya

Helgen 29-30. juni 2018 arrangeres Stokkøya Festival for første gang. Festivalen skal bli en årlig begivenhet for festivalglade trøndere og tilreisende. Festivalen vil by på artister fra hele Norden og en helg hvor utendørs aktiviteter, matopplevelser, samhold og trivsel står sentralt i programmet.

 

Festivalpass kan kjøpes via denne linken.   
Du kan lese mer om festivalen her!

 

 

07.-26.juli: Salgsutstilling

Harald Sundsfjord er en kunstformidler som har jobbet med kunst siden 1985. Han har også nær tilknytning til Stokkøya, og i samarbeid med oss arrangerer han nå i sommer salgsutstilling i det gamle Sjøsenteret. 

Velkommen 7.- 26.juli, åpent alle dager fra 13.00 - 18.00.  

Det vil bli solgt kunst av bl.a.: 
Sigmund Olsvik
Sverre Bjartnes 
Bjarne Melgaard 
Nico Widerberg 
Eva Langaas 
Eva Laila Hilsen 
Kåre Tvete 
Elling Reitan 
m.fl

28.sept: Frøkedal & Familien 

Anne Lise Frøkedal og co tilbake på Stokkøya! 
Velkommen til konsert i høstmørket. 

”I don’t even care anymore”, synger Frøkedal innledningsvis på sitt nye album, men det er uvisst om det er et krigsrop eller ønsketenkning. Selv beskriver hun sitt nye album som en emosjonell berg- og dalbane: ”Jeg tenker på disse låtene som en gjeng med veldig gjenkjennelige raringer – sånn vi blir når sinne, frykt eller lidenskap vinner over logikken.”

Etter å ha høstet strålende omtale og Spellemann-nominasjon for sin solodebut slipper Frøkedal albumet
"How We Made It" 31. august og tar med seg bandet Familien på en lang norgesturné. Deres særpregede lydbilde kombinerer akustiske elementer, som feler og mandola, med elgitar, synth
og trommer. 

“Noen hører folkrock, psykedelia og prog når vi spiller, andre hører vise- eller folkemusikk. Det er låtskrivingen og soundet som knytter det hele sammen”.

Frøkedal, som også er kjent fra band som Harrys Gym, I Was A King og en rekke samarbeid, blant annet med den britiske kultartisten Robyn Hitchcock, har lenge vært en tydelig skikkelse på den norske indie-scenen. Til tross for sitt musikalske fundament fra rocken og popen, er hennes låtskriving også sterkt farget av arbeidet med – og kjærlighet til – filmmusikk, tradisjonsmusikk, folk og elektronika. Hennes soloprosjekt er omfavnet av musikkpressen her hjemme, så vel som The New Yorker, Pitchfork og The Sunday Times.

Livebesetningen består av:
Frøkedal; gitar og vokal
Olav Christer Rossebø: fele og mandola
Erlend Ringseth: keys
Ingeleiv Berstad: fele, perkusjon og vokal
Olaf Olsen/Elisabeth Mørland Nesset: trommer

no
Bestill
Spesialtilbud
0