Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Telt og glamping sommer 2020 

Vi er nå åpen for å ta imot gjester på overnatting også i telt og glamping, samt selvfølgelig SUB-lugarer, og overnatting i kysthus fremover.

Glamping og teltovernatting har begrenset kapasitet, så vi tar kun imot telt på forhåndsbestilling. Vi kan kun ta imot drop-in for overnatting OM det er ledige plasser. Dette grunnet kapasitet og renhold på våre sanitærrom. 

Sjekk ut vår online booking for tilgjengelige datoer. 

Nå kan du også booke bord både til lunsj og for en 3 - retters middag på kveldstid via denne linken. Merk at all bordreservasjon er innendørs. 

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. På grunn av begrenset kapasitet i restauranten kan vi ikke garantere bord. 

Fra 19.juni vil Strandbaren være åpen for take-away og drop-in på uteserveringen mellom kl. 12.00 - 21.00 (evt. så langt kjøkkenet har kapasitet ). Matserveringen utendørs er fra kl. 1300.

På fine dager må man påregne venting på bord. 

Ved bordbestilling på lunsj vil dere kunne velge fra samme 
a la carte meny som på uteserveringen, ved bordbestilling på kveld, serveres en fast treretters meny til kr. 570,- per pers.

 

Velkommen til oss! 

Reservere bord i Strandbaren?

Nå kan du booke bord både til lunsj og for en 3 - retters middag på kveldstid via denne linken. Merk at all bordreservasjon er innendørs. 

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. På grunn av begrenset kapasitet i restauranten kan vi ikke garantere bord. 

Fra 19.juni vil Strandbaren være åpen for take-away og drop-in på uteserveringen mellom kl. 12.00 - 21.00 (evt. så langt kjøkkenet har kapasitet). Matserveringen utendørs er fra kl. 1300.

På fine dager må man påregne venting på bord. 

Ved bordbestilling på lunsj vil dere kunne velge fra samme 
a la carte meny som på uteserveringen, ved bordbestilling på kveld, serveres en fast treretters meny til kr. 570,- per pers.

04.-25.juli: Salgsutstilling kunst 

Harald Sundsfjord driver Sundsfjord Kunstformidling og har jobbet med kunst siden 1985. Han arrangerer utstillinger for kunstnere, rådgir private og offentlige virksomheter ved innkjøp og plassering av kunst. Sundsfjord har tilgang på verker fra de fleste norske kunstnere, og en del utenlandske. Han har også nær tilknytning til Stokkøya, og i samarbeid med med Stokkøya Strandhotell arrangerer han i sommer for tredje år på rad, salgsutstilling i det gamle Sjøsenteret. 

Harald har drevet med kunstformidling siden 1985.

Stokkøya Strandhotell og Harald Sundsfjord inviterer til Vernissage lørdag 4.juli kl 1400 - 1800, hvor også kunstnerne Edvarda A.Branaas og Mathis Nango vil være tilstede. 

Det vil bli solgt kunst av bl.a.: 

Edvarda A.Branaas 

Mathis Nango 

Nico Widerberg 

Sverre Bjartnes 

Sverre Bjartnes med Håkon Bleken

Bjarne Melgaard 

Cathrine Knudsen

Sigmund Olsvik 

Eva Langaas 

Ellen Stien 

Dagfinn Knudsen

Elling Reitan 
m.fl.

26.juli: Valkyrien Allstars - utekonsert 

Etter suksessen med Erlend Ropstad i juni, prøver vi oss på et par konserter til. PS: Sjekk gjerne også konsert med Frida Ånnevik onsdag 5.august!

17.00: Dørene åpner med salg av drikke fra baren, og pizza fra Stokkøy Bakeri.
18.00: Konsertstart
20.30: Dørene stenger

Kjøp billetter her. 


Valkyrien Allstars er her til stadighet
– takk og pris! Nå med nytt album rett rundt hjørnet, og Tuva på skjermen er det bare å glede seg til høstens releaseturné over det vide land! Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk.

Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen. På kommende album ‘hvordan kan man ta det rolig uten å kjede seg’ lager de noe som ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk. Bandet Består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses. Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.

OBS: Pga Covid-restriksjoner ber vi alle om sørge for avstand til andre publikummere, sørge for god håndhygiene, og holde seg hjemme om de er syke.

05.august: Frida Ånnevik 

Etter suksessen med Erlend Ropstad nå i juni, prøver vi oss på et par konserter til. PS: Sjekk gjerne også konsert med Valkyrien Allstars søndag 26.juli!


Onsdag 5.august kommer Frida Ånnevik til oss her på Stokkøya.

17.00: Dørene åpner, salg av drikke i baren, og pizza fra Stokkøy Bakeri.

18.00: Konsertstart

20.30: Dørene stenger

Kjøp billetter her. 

Med seg har hun sine fantastiske musikere Andreas Løwe på tangenter, og Haldor Røyne på gitar, og sammen snurrer de deg inn i en verden av sterk musikalsk nerve, personlige tolkninger, og noen henimot dansbare beats!

I Januar 2020 var Frida med i «Hver gang vi møtes» som ble sendt i beste sendetid på TV2 åtte lørdager på rad. Der fremførte og hedret Frida Ånnevik musikalske kolleger som Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Chris Holsten og Tuva Syvertsen m.flere.

I 2020 feirer også Frida sine første 10 år som artist, tekstforfatter og låtskriver.

I fjor ga Frida ut sitt femte album «Andre sanger». Albumet høstet et lass med femmere og fikk listeplass på NRK P3 og NRK P1. Kanskje har du hørt både «Tenkt meg om» (Astrid S) og «Henger sammen» (Alicia Keys) på radio i høst. «Andre sanger» er et plateprosjekt som har blitt til over flere år. Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, hvor hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

Med denne utgivelsen har Frida nok en gang befestet sin posisjon som en av landets beste tekstforfattere.

«Frida Ånnevik synger coverlåter, og oppnår målet med sånt: Å få det til å høres ut som et helt eget, personlig album» - Dagsavisen

1.mai mottok Frida sin fjerde Spellemann for albumet «Andre sanger»

OBS: Pga Covid-restriksjoner ber vi alle om sørge for avstand til andre publikummere, sørge for god håndhygiene, og holde seg hjemme om de er syke.

Gavekort 2020/2021 

Kjære venner! 

Vi har fått utrolig god støtte i det siste, og mange spør om muligheten til å kjøpe gavekort hos oss.

Tusen takk for alle heiarop!

Kontakt oss for kjøp av gavekort fritt beløp. Gyldig 2020 og hele 2021.  

Send oss mail til post@stokkoy.no for bestilling. 

Betales på vippsnummer #523469, så sender vi deg et gavekort på e-post. Om du ikke har vipps, kan vi sende deg faktura. 

 

Vi har begynt å åpne så smått, velkommen tilbake. 

17.oktober: Henning Kvitnes/Trond Helge Johnsen 

Vi har nå vært i kontakt med managementet for Henning Kvitnes og Trond Helge Johnsen, som på bakgrunn av Covid-19 - viruset ønsker å utsette konserten.  Kommunelegen har godkjent risikoanalyse og plan for gjennomføring, men for å være føre var, og bidra til å redusere smitterisiko, så utsetter vi altså konserten til høsten.

 Ny dato på Stokkøya blir lørdag 17.oktober. 

Alle billetter, booking på rom og reservasjoner til pakke-billett med middag og konsertbillett vil fremdeles være gyldig, og flyttes dit. Om dere har noen spørsmål vedr dette, så svarer vi fortløpende på epost.

 Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen, og ønsker alle hjertelig velkommen til Henning Kvitnes/Trond Helge Johnsen - konsert i høst!

___________

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. I høst har han utgitt et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

14.mars kommer han til Stokkøya med Trond Helge Johnsen. Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. Johnsen er kjent for å være en fantastisk vokalist, og har også et tett samarbeid med bl.a. ELG. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Flere nye låter slippes før debutalbumet i 2020. Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Pakkepriser:
Dobbeltrom SUB inkl. konsert og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1600,- per pers.

Konsertbillett og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 950,- per pers. 

Bestilling av pakkepris, ta kontakt her. 

Bestilling av kun konsertbillett, trykk her. 

6-8.november: Vinterbadefestival 

OBS! NY DATO 6.-8.november 

Vinterbadefestivalen er en ellevill fest for alle vinterbadere og de som ønsker å bli det. Vi lager badstuer og inviterer til aufguss (oljeduft) og saltskrubb, vi holder kurs i vinterbading og finsk badstue, foredrag om helseeffekten ved vinterbad. Alt pakket inn i god mat og drikke, fulgt av kunstopplevelser og musikk! 

Vinterbadefestivalen arrangeres av Kuringen Bryggehotell, Stokkøya Strandhotell og Bygda 2.0 i samarbeid. 

Se fullt program her! 

Billetter til eventet finner du her. 

Overnatting bestilles separat hos Kuringen Bryggehotell eller hos oss. 


 

no
Bestill
Spesialtilbud
0