Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Til 23.des: Julegavetilbud 2019 

JULETILBUD GAVEKORT 2020

Hva med en tur til Stokkøya og Strandbaren under treet? Her følger forslag med rabatterte priser - men vi ordner selvfølgelig også gavekort på fri sum. 

 

1. Romantisk pakke:

En overnatting i dobbel SUB-lugar inkl. frokost og en flaske Prosecco på rommet + treretters middag for to personer i Strandbaren    

Pris: 3000,- (veil. pris: 3350,-)

 

2. Familiepakke:  

En overnatting i dobbel SUB-lugar med 2 ekstra personer inkl. frokost 

Pris: 2000,- (veil. pris: 2300,-)  

 

3. Dobbel SUB-lugar: 

En overnatting i dobbel SUB-lugar inkl. frokost

Pris: 1450,- (veil. pris: 1700,-)  

 

4. Middagspakke:

3-retters middag for to personer i Strandbaren inkl. en flaske husets vin 

Pris: 1450,- (veil. pris: 1650,-)  

 

Vi sender et nummerert gavekort på PDF, som du kan printe ut. 
Faktura kommer per epost.

Ta kontakt på post@stokkoy.no eller ring oss på 72 53 43 28. 

 

31.des: Nyttårsfeiring i Strandbaren 

Vi inviterer til nyttårsfeiring i Strandbaren også i år- 

og klemmer på med sprudlevann, skalldyr, quiz og fyrverkeri!

18.00 Velkomstdrink
18.30 Bordsetting med diverse retter av det beste av skalldyr, lokalt kjøtt, samt noe hjemmelagd søtt...
21.00 Quiz med premiering 
00.00 Fyrverkeri

...deretter fest og videre hygge! 

Kr. 1095,- pp 
Kr. 495,- pp (barn 4 - 12 år)
Kr. 0,- pp (barn 0-3 år) 

Nyttårstilbud på overnatting; 700,- pp i dobbelt SUB-lugar. 

Ta kontakt med oss på 72 53 43 28 eller post@stokkoy.no for bestiling. 


Velkommen til Stokkøya og Strandbaren!

31.januar: Torgeir Waldemar 

Vi starter det nye året med en gammel kjenning som kommer med nytt album - som vi gleder oss! 

TORGEIR WALDEMAR - LOVE

Kritikerfavoritten Torgeir Waldemar er endelig tilbake med nytt album og lang Norgesturné. Verden har ikke blitt noe bedre sted. Tvert imot, var Torgeir Waldemars konklusjon etter å ha servert verden først en eksistensiell - og deretter en politisk, rasende plate. I turbulente tider der murer reises og hat spres, hva skulle være hovedbudskapet for den nye plata? Svaret var banalt, men enkelt. Waldemar og produsent Anders Møller kom frem til at det eneste vi alle sammen har er hverandre – kjærligheten.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Det er denne bandfølelsen Waldemar ønsker å gjenskape på Love – samtidig som tekstene og budskapet som ligger i bunnen, sørger for at nerven han er kjent for, alltid er tilstede.

Etter å ha nytt stor suksess med de to foregående studioalbumene sine, Torgeir Waldemar (2014) og No Offending Borders (2017), har Torgeir Waldemar etablert seg helt i toppsjiktet av rocka, norske trubadurer. Der den selvtitulerte debuten var en innoverskuende og melankolsk plate var Borders et politisk rockemonster. På minialbumet Jamais Vu (2018), kombinerte Waldemar disse to aspektene av sitt musikalske virke, der han strippet ned rockelåtene fra andreplata og rocket opp de akustiske fra debuten. Det går en rød tråd gjennom Waldemars musikk der det kommende albumet Love er en naturlig fortsettelse. Love er spilt inn i Subsonic Society Studios og produsert av Torgeir Waldemar og Anders Møller. Et imponerende ensemble av musikere deltar på plata, og spesielt må komponist Ole Henrik Moes bidrag nevnes, med han stemningsskapende lydkulisser som syr sammen og skaper en ytterligere helhet for albumet.

Billetter kan du få kjøpt her.

 

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Norsk Kulturråd. 

14.mars: Henning Kvitnes/Trond Helge Johnsen 

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. I høst har han utgitt et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

14.mars kommer han til Stokkøya med Trond Helge Johnsen. Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. Johnsen er kjent for å være en fantastisk vokalist, og har også et tett samarbeid med bl.a. ELG. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Flere nye låter slippes før debutalbumet i 2020. Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Pakkepriser:
Dobbeltrom SUB inkl. konsert og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1600,- per pers.

Konsertbillett og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 950,- per pers. 

Bestilling av pakkepris, ta kontakt her. 

Bestilling av kun konsertbillett, trykk her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0