Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Du kan booke bord både til lunsj og for en 3 - retters middag på kveldstid via vår bordbestillingsløsning

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. 

Strandbaren er åpent fra helga 5.-7.februar, og holder åpent helgene fremover. Fra 26.mars og frem til søndag 4.april (påsken) er det åpent hver dag.

Vi har mulighet for gruppebestilling alle dager, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no for booking. 

Fra 14.mai har Strandbaren åpent hver dag til ca ut september. 

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra en a la carte meny, og har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast treretters meny til kr. 580,- per pers, så fremt vi ikke har noe spesielt opplegg. 

Følg oss gjerne på vår facebookside for event og konserter fremover! 

 

17.april: Axel Frønes i Bygdeboksen 

Axel Frønes er hverdagspoet og visesanger fra Åfjord i Trøndelag. 

For de aller fleste er Axel Frønes et ubeskrevet blad i artistverdenen, men har det siste året blitt lagt merke til på sosiale medier, delvis på grunn av at tilhengerne hans har gått så langt som å tatovere poesien hans på kroppene sine og sende han bilder av tatoveringene sine.

En funfact: som poptrommeslager har han faktisk millioner av streams og flere hits på NRKP3, og har spilt utallige konserter rundt omkring i Norge. 

2020 ble plutselig travelt med bokutgivelse, platekontrakt og låtsamarbeid med etablerte låtskrivere som Trygve Skaug og Conor Patrick. 

For tiden er Axel Frønes i gang med innspilling av debutplata som kommer ut våren 2021.

"Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” - Trygve Skaug

17.00 Dørene åpner

18.00 Konsertstart

19.15 Lokal prisutdeling v/ordfører Vibeke Stjern

20.30 Dørene stenger 

 

Billetter kan du kjøpe her. 

Er det usolgt, ta gjerne kontakt for å settes på venteliste. 

 

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 50 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Bruk munnbind ved ankomst og når du beveger deg rundt i lokalet, ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord kommune.

13.mai: Oversett med Valle, Mjåset Johansen og Lund

Konsertstart ca. 21.30
Om du ønsker bordbooking til middag før konsert, reserver gjerne her.
Billetter får du kjøpt her. 

OVERSETT tar for seg udødelige klassikere fra populærmusikkens internasjonale historie, og oversetter dem til nordnorsk. 

Låtene er plukket fra katalogene til bla. Paul McCartney, Bob Dylan, Joni Mitchell, Michael Jackson og Dolly Parton. Låtene er i hovedsak oversatt av Marthe Valle, Håvard Lund, og Endre Ruset.

Oversettelsen av Paul McCartneys «Let it be», er inspirert av salige Per Fugellis leveråd. For når du står til knes i trøbbel, er det ingenting vakrere enn at ho farmor ( org.: Mother Mary ) kommer bort til deg med nettopp det rådet: «du må slå av hodet, gi meir faen, la det fær...» Trioen gjør Michael Jacksons «Billy Jean» om til et bygdefest-drama fra Myre i Vesterålen, gjennom å synge historien om ho Britt Aileen. Og de retter Dolly Partonsk pekefinger til Ho Linn: « mannen min e min, og ikkje din...» Videre har selv den mest klissete pop-balladen har vist seg å dra opp minner, fra et 80- tall de fleste sier de husker bare dårlige ting fra: Til og med gjenhør med Beverly Craven i et nordnorsk « Lov mæ», blir en sterk opplevelse. 

Plutselig er det en av disse låtene som sier noe berikende om vårt hverdagsstrev, i et land og en kultur som alltid har ligget et stykke unna resten av verden. Det lindrer å føle seg som en del av noe større. Vi har sett at tekstene beveger fordi de fremstår lokale, men virker globalt i sin effekt. Kanskje er en ballade skrevet i New Orleans i 1968 nettopp den låten som beskriver hverdagens bask og bal i Burfjord i 2021 best? Disse gamle og halvgamle vakre sangene forteller i fortsatt sine historier til oss i dag, uavhengig av hvem og hvor vi er. Konserten fungerer som døråpner til bortgjemte minnebøker i hode og hjerte, det nye perspektivet gir åpenbart luft, publikummeren sendes ut i mangel på kontroll på tårekanalene. Tilbakemeldingen kommer i våte klemmers form.

Sannheten bak suksessen ligger ikke selvsagt ikke i at McCartney skriver bedre tekster enn Halvdan Sivertsen eller Kari Bremnes. Det nye perspektivet som oppstår gir annen luft: det internasjonale blir lokalt. 

Konserten gir stor plass til musikeren og formidleren Marthe. Trioformatet lar henne briljere som vokalist, hun synger med en sjelden kontroll på register og dynamikk, og groover på piano som en Nina Simone, mens Håkon og Håvard ligger rundt henne med et tromme og bassklarinett- komp du sjelden hører. Om du da noensinne har hørt trommer og bassklarinett sammen. Begge de sistnevnte har lite motstand på sine instrumenter, de er lekne, uslepne briljanter. 

Trioen spiller helst konserter på de aller miste stedene. Når det kommer 70 personer på Myken, der det vanligvis bor 15, mener vi å kunne påstå at rekkevidden er størst. 

Marthe Valle er en singer/songwriter, kronikør og foredragsholder fra Harstad. Hun er utdannet sykepleier, og bruker sin bakgrunnen til å holde konsertforedrag rundt temaet psykisk helse. Hun er en varsom formidler med stor innlevelse.

Håkon Mjåset Johansen er en trommeslager fra Trondheim med jazzbakgrunn. Han har vunnet flere priser for sine prosjekter, og er en teknisk fullkommen musiker med smakfull sans for øyeblikks-orkestreringer. Jazzguru Chick Corea holder Håkon som sin europeiske favoritt-trommeslager.

Håvard Lund er klarinettist med bakgrunn fra både klassisk og jazz. Han er også en kronikør, med spesielt fokus på livet i grisgrendte strøk i nord. Han har gjort bass-klarinetten til sitt hovedinstrument. 

 

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Bruk munnbind ved ankomst og når du beveger deg rundt i lokalet, ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

Konserten er støttet av Åfjord kommune og Norsk kulturråd

2.oktober: NY DATO "Stardust" - bokbad m/Hilde Louise Asbjørsen 

STARDUST - en bok av Hilde Louise Asbjørnsen 

En sjokkerende og inspirerende bok om synd, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Fortalt med glimt i øyet og ispedd utdrag fra tekstene til forrige århundrets største jazzhits. Blanding av fiksjon og fakta gjør dette til en forrykende historie om kvinnefrigjøring, musikk og showbiz.

Hilde Louise skal bokbades av vår egen jazzmusiker og "nysgjerrigper" Håvard Lund. (PS: Gå heller ikke glipp av intimkonserten med Hilde Louise Asbjørnsen i Strandbaren samme kveld!) 

Bokbadet starter kl. 16.00. Billetter får du kjøpt her. Ønsker du å spise lunsj før bokbadet, eller spise middag på kvelden, kan du booke bord her. 

Ønsker du å booke overnatting, kan du gjøre det her. 

-----

Bokken Lasson booket sin egen solo-turné fra Trondheim til Oslo i 1895 og gikk i dundrende underskudd, men endte som headliner på de største Vaudeville-scenene i Tyskland og Frankrike. 

Bessie Smith slo ned store mannfolk på fest, holdt seg både med elskere og elskerinner, og gav New York-fiffen totalt bakoversveis med sanger om kvinnelig seksualitet. 

Mae West ble satt i fengsel for å ha «fordervet ungdommens moral» med Broadway-forestillingen «Sex» på 1920-tallet. 

Josephine Baker dro fra jobben som klovn i USA for å bli megastjerne i Paris og spion for den franske regjeringen under 2. verdenskrig. 

Tyske Marlene Dietrich, var biseksuell, levde i et åpent ekteskap og spilte på sag for amerikanske tropper i Nord-Afrika. 

Edith Piaf skrev selv tekstene til sine aller største hits, ble mor som 16-åring og var manager for flere av sine elskere. 

Billie Holiday sjefet over bandet til Count Basie, gikk rundt med bulldog i bånd og skapte bevisst imaget som ensom, såret kvinne. 

Marilyn Monroe ble verdens best betalte skuespiller som 29-åring.

Hilde Louise Asbjørnsen (f. 1976) er musiker, låtskriver, tekstforfatter, skuespiller og kabaret-artist. Hun har utgitt 11 kritikerroste album og vunnet Komiprisen to ganger. Bosatt i Oslo, men opprinnelig fra Sykkylven. Stardust er hennes bokdebut.

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

2.okt: NY DATO Intimkonsert med Hilde Louise Asbjørnsen 

Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til intimkonsert i duo med pianist Anders Aarum!

Her presenteres nye, nedstrippede tolkninger fra Hilde Louises katalog bestående av hennes egne og andres låter, fra jazz- og kabaret-scenen.

Velkommen til lun konsert med finstemt humor og melankoli i skjønn forening.

Konsertstart ca. 21.30. Vennligst bestill bord via denne linken om du ønsker å spise før konsert. Billetter til konserten får du kjøpt her. 

PS: Ikke gå glipp av bokbad med Hilde Louise Asbjørnsen tidligere på dagen! Se mer info og billetter her.  

 

I 14 år har Hilde Louise hatt et nært musikalsk samarbeid med pianist Anders Aarum, som har spiret frem 8 plateutgivelser og flere teater- og kabaret-forestillinger.

BIOGRAFI

Jazz chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 11 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærleik og humor, både med egne og andres låter. Det ferskeste albumet Red Lips, Knuckles and Bones (2018) fikk terningkast 5 av Dagbladets Øyvind Rønning og ble omtalt som «Elegant, sensuell og smektende popjazz». 

I 2016 vant Hilde Louise Komiprisen som Årets Kvinnelige Scenekomiker for sin selvskrevne soloforestilling The Lulu Show – Livet er en dans på renter. Showet ble spilt jevnlig i 2 år på norske scener og fikk terningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Sammen med regissør Teodor Janson oversatte Asbjørnsen forestillingen til engelsk og fremførte den 23 ganger under Edinburgh Fringe Festival i 2017, der den ble anmeldt til 5/5 stjerner på BroadwayBaby.com.

På musikal-scenen har Hilde Louise gjort store roller som som Konferansieren i Cabaret (2017), Roxie Hart i Chicago, Mrs. Adelaide i Guys and Dolls og vunnet Komiprisen for rollen som Ulla i The Producers på Oslo Nye Teater i 2011. 

Konserten støttes av Norsk Kulturråd og Åfjord kommune. 

NB: Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

23.oktober: Henning Kvitnes trio

OBS! NY DATO!

På grunn av dagens smittevernregler må denne konserten utsettes ytterligere, og da har dessverre ikke Trond Helge Johnsen anledning til å være med. 

Ny dato på Stokkøya blir lørdag 23.oktober 2021. 

Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen, og ønsker alle hjertelig velkommen til Henning Kvitnes - konsert! 

Kl.17.00 Dørene åpner

Kl.18.00 Konsertstart

Kl.20.00 Dørene stenger 

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018, med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet. Høsten 2019 gav han ut et LIVE album med sin Danske kollega og venn Poul Krebs, etterfulgt av en omfattende turné i Danmark og Norge

23.oktober 2021 kommer han til Stokkøya, endelig etter to utsatte konserter. 

Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Pakkepriser:
Dobbeltrom SUB inkl. konsert og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1800,- per pers. Konsertbillett og treretters middag i Strandbaren etter konserten: 1050,- per pers. (Drikke kommer i tillegg). 

Bestilling av pakke: post@stokkoy.no. 

Arrangementet er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord Kommune.

 

no
Bestill
Spesialtilbud
0