Stokkoya Logo

Søkeresultat:

01.aug: Mari Haugen Smistad med Trond Hustad 

Opplev Mari Haugen Smistad i fri flyt på utescenen ved Bygdeboksen på Stokkøya, i samspill med pianist Trond Hustad. Vi får servert egne låter og utdrag fra hennes roller i nasjonale og internasjonale musikaler.

17.00 Dørene åpner

18.00 Konsertstart

20.30 lokalet stenger.

Det blir servering av noe godt fra bakeriet, samt muligheter for kjøpe av drikke i baren inne.

Billetter kan kjøpes her. 

OBS: Det legges ut antall ift regler på publiseringsdato. Om det blir for dårlig vær, blir konserten innendørs med færre antall billetter, alternativt om vi får begrensninger pga covid, prioriteres de første som har kjøpt billett, resten vil få refundert.

Mari Haugen Smistad er født og oppvokst i Trondheim, men er per i dag basert i Oslo. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og internasjonalt ved Teaterhögskolan på Göteborgs universitet, og William Esper Studio i New York.

Som utøvende kunstner, jobber Mari i hele formidlingspekteret og sjangere, alt fra teater og musikk, til film og mer abstrakt scenekunst. Hun er en fysisk skuepiller med sterk tilstedeværelse, og har lang erfaring som medskapende utøver i en rekke produksjoner.

Hun har spilt på flere av de store scener i Scandinavia og gjort seg bemerket i både sammenhenger og i rolletolkninger. I Norge har Mari vært tilknyttet Trøndelag Teater i forestillingene Spring Awakening, Hair, Tolvskillingsoperaen og Robin Hood- Rai Rai i Sherwoodskogen, og den egenproduserte Kurt Weill- musikken i teateret, som fikk svært gode anmeldelser.

På Haugesund Teater har hun spilt i Vaffelhjerte og i Grease og orkesterforestilingen Æ sa, at du sa, på Turnéteatret i Trøndelag og FiT. I Stockholm har Mari spilt den kvinnelige hovedrollen i Rock of Ages, og i We Will Rock You, som også ble satt opp på Folketeatret i Oslo. Andre produksjoner i Oslo og omegn har bla vært 27-The Club på Brageteatret, Grease på Chateau Neut og Ulven på Nationaltheatret. Mari er "sertifisert" Queenvokalist, og ble plukket ut av de gjenlevende bandmedlemmene i Queen i auditionprosessen. Anmelder Mona Levin i Aftenposten skrev "Mari Haugen Smistad (Scaramouche) er en liten eksplosjon alene, fra fotsålene og opp, og stemmen rommer et hav av følelser.»

I tillegg til sitt utøvende kunstnerskap, skriver også Mari egen musikk, underviser og holder masterklasser. Hun har blitt tildelt Norsk Kulturrådets kunstnerstipend og Lasse Lohndals Stipendie. Mari har vært ansatt i skuespiller- og danseralliansen siden 2018, og er for tiden deltidsstudent ved Norges Musikkhøgskole. 

COVID-19: Husk hold minimum 1 m avstand i køen og ellers på konsertområdet. Hjelp oss å holde arena og omgivelsene trygge, husk også god håndhygiene.

VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Norsk Kulturråd.

no
Bestill
Spesialtilbud
0