Stokkoya Logo

Søkeresultat:

19.sept: Frode Fjellheim og Hildegunn Øiseth //Strandbaren 

Etter en magisk opplevelse på Myken i fjor, måtte vi invitere disse to utrolige verdensmusikerne til Stokkøya. Frode med sin dype joik, og Hildegunn med et helt utrolig trompetspill - på spesiallaget bukkehorn! 
Nå kommer de endelig, og gjett om vi gleder oss, og gjett om vi er glade for at vi får til en intimkonsert i Strandbaren igjen!
Kjøp billetter her. 

Hildegunn Øiseth og Frode Fjellheim er ofte opptatt med egne prosjekter på hver sin kant, i både inn - og utland. 

Men av og til opptrer de sammen og skaper en magisk stemning der ingrediensene er gamle urtradisjoner, moderne instrumenter og lyder, og en herlig formidling av sin egen særegne musikk.

Hildegunn spiller bukkehorn, neverlur og trompet, og måten hun gjør det på er helt unik. Med bakgrunn i både klassisk musikk, jazz og verdensmusikk har hun skapt sitt eget uttrykk som bergtar publikum. Det er vakkert, rått, inderlig og tar deg med på en herlig musikalsk reise.

Frode har sitt eget uttrykk der han gir begrepet joik en utvidet mening. Det er heftig, mye urkraft, nydelig og rett som det er litt humor. 

Hans musikalske uttrykk har fascinert mennesker over hele verden - inkludert filmskaperne i Disney som har brukt musikken hans i begge Frost-filmene.

NB: På grunn av begrensninger ifbm Covid - 19, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Vi oppfordrer til god håndhygiene, god avstand og at du holder deg hjemme om du er syk.

no
Bestill
Spesialtilbud
0