Stokkoya Logo

Søkeresultat:

11.-13.feb: Kjærlighet til mat 

Tradisjonen tro arrangerer vi "Kjærlighet til mat" i forbindelse med morsdag og Valentines - kanskje et godt julegavetips til din kjære? 
Velkommen til en helg med ekstra fokus og innblikk i de fantastiske råvarene, fra de flinke folka som tilbereder dem. 
Fredag 11.februar kl. 19.00: 
Vi får besøk av bryggerimester Wolfgang Lindell fra E.C.Dahls bryggeri og Sturla Gabrielsen fra Stokkøy Bryggeri, og kvelden byr på ølsmaking av flere spennende sorter øl. Kjøkkenet byr på egenprodusert spekemat og lokale oster og snacks så vi blir "middagsmette". 
Kr. 650,- (Ølsmaking og mat)
Lørdag 12.februar kl.13.30: 
Vi tilbyr en flereretters skalldyrslunsj med foredrag om råvarene - kamskjell, sjøkreps, hjerteskjell, kråkeboller (med forbehold om råvaretilgang) tilberedt på ulike måter av vårt kjøkken. Vår egen "skalldyrekspert" Roar Svenning forteller røverhistorier ispedd fakta om artenes opprinnelse, fangst og tilberedning. 
Kr. 750,- (Drikke kommer i tillegg) 
Lørdag 12.februar kl.19.00:  
Smaken av Italia! Vår nye kjøkkensjef Luca Ferrari fra Lombardia byr på italienske spesialiteter - selvfølgelig med produkter fra vårt håndtverksbakeri Stokkøy Bakeri hvor Genny fra Rimini og Nicola fra Puglia regjerer. 
Kr. 650,- (Drikke kommer i tillegg) 
Pris per natt i dobbeltrom: 
Kr. 1500,- inkl frokost. 
Det er mulig å melde seg på hele eller deler av helga. 
Pakkepris for to personer hel helg: 
Kr. 6100,- (Fullpris: 7.100,-)
no
Bestill
Spesialtilbud
0